ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις πρόσφυγες λήστεψαν και ασέλγησαν σε φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη.

Τρεις αλλοδαποί βρίσκονται για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, λόγω της επίθεσής τους σε βάρος δύο νέων στον προάυλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου μια 23χρονη με τον 20χρονο φίλο της, πήγαν σε ένα πάρτι στο ΑΠΘ. Λίγο μετά τις έξι τα ξημερώματα κι ενώ έφευγαν από το πάρτι, […]

Neopolis Team

3 Οκτωβρίου, 2016

Τρεις αλλοδαποί βρίσκονται για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, λόγω της επίθεσής τους σε βάρος δύο νέων στον προάυλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου μια 23χρονη με τον 20χρονο φίλο της, πήγαν σε ένα πάρτι στο ΑΠΘ. Λίγο μετά τις έξι τα ξημερώματα κι ενώ έφευγαν από το πάρτι, τους επιτέθηκαν 3 αλλοδαποί, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παιδιών στην Αστυνομία.

Οι αλλοδαποί κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό καθώς και τα κινητά των νέων. Στη συνέχεια τους χτύπησαν και υποχρέωσαν με τη βία την 23χρονη σε ασελγείς πράξεις. Η αστυνομία, ήδη, έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές με βάση τα χαρακτηριστικά που δήλωσαν τα δύο θύματα. Τα τρια άτομα που κρατούνται και ανακρίνονται πιθανότατα είναι από τη Συρία.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET