Είναι viral

Φαν της Taylor Swift έβαλε προς πώληση τους φακούς που φόραγε στο Eras Tour για 10000$!

Swifties, you need to calm down.

Γεωργία Σιμιτζή

15 Μαΐου, 2023

Ως γνωστόν, οι Swifties κουβαλούν μια τρέλα μέσα τους. Από το να αποκωδικοποιούν κάθε πιθανό easter egg που τους δίνει η ποπ τραγουδίστρια, να πληρώνουν έως και $1778 εισιτήριο για το Eras Tour, μέχρι να πωλούν φακούς επαφής που είδαν τη Miss Americana να τραγουδάει liveΝαι, καλά διάβασες. Και δε μιλάμε για τιμή τύπου 30€, που για πλάκα και μόνο θα τους αγόραζα και εγώ.

Αν έχεις 10.000 δολάρια (9.200€) και θέλεις να είσαι ο περήφανος κάτοχος δύο μικρών, άχρηστων πλαστικών φακών με το eye juice κάποιου άλλου πάνω τους, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Και δεν αστειεύομαι, there is proof.

Μια Swiftie όχι μόνο είχε την τιμή να δει 3+ ώρες την Tay Tay στη σκηνή, αλλά την έπιασε και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο μετά τη συναυλία. Έβαλε λοιπόν στο Depop (πλατφόρμα ψηφιακού ηλεκτρονικού εμπορίου) τους «μεταχειρισμένους» αλλά σε «άριστη κατάσταση» φακούς επαφής που φορούσε στη συναυλία, για να νιώσει και κάποιος άλλος ότι έζησε την εμπειρία. 

Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται να τους βάλεις στα μάτια σου, τρίψ’ τους λίγο και θα είναι λες και βλέπεις την Αμερικανίδα pop star να τραγουδάει μπροστά σου, σε τιμή ευκαιρίας μόνο 10Κ! Ή μπορείς απλά να αποδεχτείς ότι αυτό είναι σκέτη αηδία, your choice.

Μπορεί να ανήκω και εγώ σε αυτό το fandom, όμως come on, ας σοβαρευτούμε λίγο.

Depop.com

Το post στο Depop δεν άργησε πολύ να γίνει viral και σχόλια όπως «Αν η τιμή ήταν πιο λογική, κάποιος θα τους αγόραζε» είναι που ξεχωρίζουν. Ή όπως είπε ένας fellow Swiftie: «Οι Swifties είναι τόσο παλαβ@. Μας αγαπώ τόσο πολύ».

Πιο πολύ θα συμφωνήσω όμως με το σχόλιο «Εντάξει, τα έχω δει όλα», καθώς πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΛΕΤΖΙΤ, αν είχαν τα λεφτά. «Θα τους αγόραζα, δεν έχω προσωπικότητα πέρα από το να είμαι θαυμάστρια της Taylor», έγραψε μια άλλη θαυμάστρια. I mean, I feel sorry for you giiiiiiirl, jk. Η ίδια εντωμεταξύ έριξε το shot της, κάνοντας tag την Taylor στο Twitter και γράφοντας: «Αυτό δείχνει πόσο αφοσιωμένη φαν είμαι! Αν μου έλεγες να κυλιστώ σε θραύσματα γυαλιού, θα το έκανα!». Ξανά, I feel sorry for you giiiiiiirl.

Πέρα απ’ την πλάκα, αυτό το fandom έχει γίνει λίγο creepy…

Όπως ήταν λογικό, το post στο Depop έχει πλέον αφαιρεθεί. Η τύπισσα πίσω από την ιδέα, πάντως, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ‘LMAO IT WAS A JOKE’, λες κι αν της δίνανε 10K δε θα τα δεχόταν. 

Ωστόσο, τώρα που είδαμε ότι οι άνθρωποι θα πλήρωναν πολλά χρήματα για κάτι τόσο άχρηστο, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Εύκολα λοιπόν, και σύντομα θα προσθέσω εγώ, θα έρθει κάποι@ έξυπν@ και θα βγάλει τα λεφτά ενός χρόνου με κάτι βλακώδες που οι Swifties, ή οποιοδήποτε φανατικό fandom, θα αγοράσουν. Δεν το πιστεύω ότι θα quotάρω τον Κουτσούμπα σε άρθρο για την Taylor Swift, αλλά… ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET