Η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, προπηλακίστηκε από ομάδα 30 ατόμων!


Με σχετική ανακοίνωση της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, η πρύτανης Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και οι πρόεδροι όλων των τμημάτων, έπεσαν θύματα προπηλακισμού από μία ομάδα 30 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα:

«Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων όλων των τμημάτων, πριν την καθιερωμένη συνεδρίαση της Συγκλήτου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανεπιστήμιο Πατρών τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, προσήλθαν φοιτητές, περίπου 150 άτομα, τα οποία εξέθεσαν τα προβλήματά τους και έγινε συζήτηση με την πρύτανη και τους προέδρους των τμημάτων.

Μετά από την αναχώρηση των φοιτητών παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία με προπηλακισμούς εναντίον της πρυτάνεως και των προέδρων, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και την Σύγκλητο, που ήταν ορισμένη για σήμερα, εμποδίζοντας βίαια την αποχώρησή τους από την αίθουσα».

Μεταξύ άλλων η Πρυτανεία εξέφρασε τη λύπη της για αυτά τα γεγονότα που δεν συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό διάλογο και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου και σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team