ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο!

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει ακόμη και για την ακρίβεια να μην έχουμε μπει καν στον πιο δυνατό μήνα της εποχής, τον Αύγουστο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που ψάχνονται από τώρα για διακοπές τον Σεπτέμβριο. Έναν μήνα, όπου η ζέστη καλά κρατεί στην χώρα μας, τη στιγμή που οι τουριστικοί προορισμοί δεν ασφυκτιούν από […]

Neopolis Team

28 Ιουλίου, 2016

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει ακόμη και για την ακρίβεια να μην έχουμε μπει καν στον πιο δυνατό μήνα της εποχής, τον Αύγουστο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που ψάχνονται από τώρα για διακοπές τον Σεπτέμβριο. Έναν μήνα, όπου η ζέστη καλά κρατεί στην χώρα μας, τη στιγμή που οι τουριστικοί προορισμοί δεν ασφυκτιούν από κόσμο και τα ξενοδοχεία προσφέρουν πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με τις ημέρες του Αυγούστου. Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, πως εν μέσω οικονομικής κρίσης, πολλοί είναι εκείνοι που δικαιολογημένα στρέφονται σε μια τέτοια επιλογή για τις διακοπές και την χαλάρωσή τους.

Σκεφτήκαμε να ρίξουμε μια ματιά σε δημοσιεύματα της αντίστοιχης περσινής περιόδου και με τη βοήθεια του Trivago να καταλήξουμε στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας για τις αρχές του φθινοπώρου. Άλλωστε, δεν παίζει να αλλάξει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη λίστα ούτε φέτος.

Κορυφαίος προορισμός λοιπόν για τον Σεπτέμβριο, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων (κυρίως) τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική πρωτεύουσα, καταλαμβάνει η Μύκονος, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνει η Χαλκιδική.

Η λίστα συμπληρώνεται με την Κέρκυρα, τη Θάσο, τη Ρόδο και την Κω, ενώ από τη λίστα δε λείπει και ο αγαπημένος για πολλούς προορισμός της Ηπείρου, η Πάργα!

Στους αγαπημένους προορισμούς του Σεπτεμβρίου, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες, βρίσκονται επίσης, τα Σύβοτα, το Ναύπλιο, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος κι ένα αγαπημένο νησί των Κυκλάδων, η Τήνος.

Εσείς, για πού ψήνεστε περισσότερο;

 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET