Τιβί

«Project Runway» | Το νέο ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή …μπόμπα!

Διανύουμε την τηλεοπτική εποχή που θέλει τα ριάλιτι μόδας και επιβίωσης να βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος, με τις παραγωγές των σειρών να είναι πια όλο και φτωχότερες. Προτεραιότητα των καναλιών είναι η ένταξη τέτοιων προγραμμάτων προκειμένου να …χτυπήσουν τον ανταγωνισμό και στο τέλος της ημέρας να κερδίσουν την μάχη της τηλεθέασης. Μιας λοιπόν και […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2018

Διανύουμε την τηλεοπτική εποχή που θέλει τα ριάλιτι μόδας και επιβίωσης να βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος, με τις παραγωγές των σειρών να είναι πια όλο και φτωχότερες.

Προτεραιότητα των καναλιών είναι η ένταξη τέτοιων προγραμμάτων προκειμένου να …χτυπήσουν τον ανταγωνισμό και στο τέλος της ημέρας να κερδίσουν την μάχη της τηλεθέασης.

Μιας λοιπόν και η μόδα είναι στα καλύτερά της, άλλη μία εκπομπή έρχεται να προστεθεί στη λίστα, αυτή τη φορά από το κανάλι Epsilon, ή για να μιλάμε σωστά, Open Tv.

My Style Rocks, Shopping Star, Next Top Model και τώρα “Project Runway“. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα ριάλιτι μόδας της Αμερικής, καθώς μετρά μέχρι στιγμής 16 σεζόν.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα, είναι πως στο Project Runway πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι σχεδιαστές. Οι άνθρωποι δηλαδή που βρίσκονται πίσω από τη μεγαλύτερη βιομηχανία.

Είναι αξιοσημείωτο πως τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί όλο και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, οπότε η νέα εκπομπή θα έχει σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον.

Στη σκυτάλη της παρουσίασης θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι η καταξιωμένη φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο διάσημος σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου και ο ενδυματολόγος Μιχάλης Πάντος.

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET