ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το υπέροχο project γυμνής φωτογράφισης που θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα!

Τι θα έλεγες σε ένα φωτογράφο που θα σου έκανε πρόταση να σε φωτογραφίσει γυμνό αλλά για να περάσει ένα μήνυμα; Στην εποχή που ζούμε λογικά θα του έλεγες να σου δώσει ένα χρηματικό ποσό και θα το έκανες με λίγους μονάχα να το αρνούνται. Η φωτογράφος Sophia Vogel πάντως το τόλμησε! «Ήθελα να επισημάνω πως […]

Default avatar

Guest Author

23 Αυγούστου, 2017

Τι θα έλεγες σε ένα φωτογράφο που θα σου έκανε πρόταση να σε φωτογραφίσει γυμνό αλλά για να περάσει ένα μήνυμα; Στην εποχή που ζούμε λογικά θα του έλεγες να σου δώσει ένα χρηματικό ποσό και θα το έκανες με λίγους μονάχα να το αρνούνται.

Η φωτογράφος Sophia Vogel πάντως το τόλμησε!

«Ήθελα να επισημάνω πως το να είσαι γuμνός, πρέπει να είναι τόσο φυσικό, όσο και το να είσαι ντυμένος. Αν το σκεφτείς, είμαστε όλοι γuμνοί κάτω από τα ρούχα μας. Η πίεση του να είσαι σεξουαλικό ον υπάρχει για κάθε άνθρωπο. Παρατηρούμαστε και κρινόμαστε καθημερινά, με τη βιομηχανία της μόδας να επιβάλλει πρότυπα ομορφιάς και να μας επικρίνει. Θέτουμε υψηλούς στόχους για τον εαυτό μας και θέλω να εκφραστώ εναντίον αυτών των γελοίων προτύπων».

Ξεκίνησε το project «Με και Χωρίς» και πήγε σε σπίτια ανθρώπων που θα φωτογράφιζε ρωτώντας τους για τα χόμπι τους. Έπειτα τους ζήτησε να κάνουν κάτι από την καθημερινότητά τους ντυμένοι και να το επαναλάβουν γυμνοί.

Και πρέπει να είναι τόσο φυσικό όσο όταν φοράει κανείς ρούχα!

«Με την παρουσίαση όλων των διαφορετικών μορφών σώματος και φυσικών στάσεων, θα ήθελα να δείξω ότι όλοι είναι όμορφοι με το δικό τους τρόπο. Δεν πρέπει να συνδέεται με τη σεξουαλικότητα κάθε γuμνή φωτογραφία. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, είμαι σε θέση να φωτογραφίζω μόνο τις νεότερες γενιές, αλλά θα ήθελα πολύ να δουλέψω με ένα ευρύ φάσμα ηλικιών», προσθέτει.

*Το εν λόγω project δεν έχει καμία σεξουαλική προέκταση.

**Όσοι συμμετείχαν, ήταν καθημερινοί άνθρωποι κι όχι μοντέλα ή ηθοποιοί.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET