ΕΛΛΑΔΑ

Ζηλιάρης πρώην «καρφώνει» πάρτι στο Πήλιο και μοιράζει πρόστιμα στους συμμετέχοντες!

Το δωράκι του για τον εορτάζοντα!

Neopolis Team

25 Νοεμβρίου, 2020

Η εκδίκηση του πρώην θα μπορούσε να λέγεται το πάρτι που οργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στο όμορφο Πήλιο και το οποίο εν τέλει απέτυχε, αφού από χαβαλέ σε βίλα στη Μακρινίτσα κατέληξε με πρόστιμα.

Και χωρίς να έχουμε καμία ιδέα για το ποιος έφταιγε για το χωρισμό, είμαστε μαζί του, γιατί κάποια πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα. Όπως ας πούμε ότι το να κάνεις πάρτι εν μέσω πανδημίας και ενόσω όλοι οι υπόλοιποι καθόμαστε στα σπίτια μας θυσιάζοντας πολλά από την καθημερινότητά μας, είναι τέρμα λάθος. Κι ας έχεις γενέθλια ή ό,τι άλλο «σηκώνει» γιορτή και πανηγύρι. 

Βέβαια και η ίδια η παρέα που αποτελούνταν από πέντε άτομα (τον 25χρονο οικοδεσπότη και τέσσερις φίλους του ηλικίας 25, 21, 20 και 24), δεν έδειξε ιδιαίτερη προσπάθεια να αποκρύψει τη μάζωξη, μιας και έκαναν σχετικά posts στα social media.

Προς μεγάλη τους ατυχία λοιπόν, αυτά έπεσαν στα χέρια του πρώην, ο οποίος θιγμένος λογικά που δεν ήταν στη guest list ή που η πρώην σχέση του περνάει και μόνη της καλά, έκανε την καταγγελία του και έδωσε άδοξο ending στο πάρτι γενεθλίων που είχε στηθεί παρά το lockdown.

Έτσι, από εκεί που η παρέα των πέντε είχε κανονίσει να περάσει καλά το βράδυ της, βρέθηκε με πρόστιμα ύψους 3.000€ για τον 25χρονο, στο σπίτι τού οποίου έγινε το πάρτι, και 300€ για τους καλεσμένους του. Ακόμη, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ γλίτωσαν τη σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Κλείνοντας να πούμε πως, παρότι τα ηθικά διδάγματα της παραπάνω ιστορίας είναι πολλά, ας κρατήσουμε το πιο σημαντικό κι επίκαιρο: δεν παρτάρουμε εν μέσω πανδημίας!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET