ΕΛΛΑΔΑ

Τα Primark ψήνονται να ανοίξουν κατάστημα στην Ελλάδα, εισακούστηκαν οι προσευχές μας!

Σταυρώνουμε δαχτυλάκια κι ελπίζουμε να κλείσει το deal.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

25 Φεβρουαρίου, 2021

Τι νέα είναι αυτά που σας φέρνω; Απ’ αυτά που λατρεύετε. Που έχουν να κάνουν με shopping δηλαδή!

Είναι αλήθεια ότι η αγαπημένη μας δραστηριότητα τους τελευταίους μήνες έχει φάει γερό χαστούκι και η ξενέρα μας δεν περιγράφεται. Ναι οκ, υπάρχει και το ίντερνετ, ωστόσο άλλη η χάρη του να πας μια βόλτα μέχρι τα μαγαζιά, να χαζέψεις βιτρίνες και να ξοδέψεις ώρες μέσα στα δοκιμαστήρια ξέροντας εν τέλει ότι αυτό που αγοράζεις αξίζει τα λεφτά του και δε θα βγει μάπα το καρπούζι, όπως συχνά συμβαίνει στην περίπτωση του olnine shopping. Πονεμένη ιστορία αυτή. 

Η μοίρα όμως ετοιμάζεται να μας αποζημιώσει για όλη αυτήν την ταλαιπωρία που πέρασε η ψυχούλα μας εν μέσω lockdown, φέρνοντας ένα δωράκι που περιμέναμε εδώ και χρόνια και που θα εκτιμήσουμε δεόντως από την πρώτη κιόλας ημέρα: τα Primark! ΝΑΙΡΕΦΙΛΕ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής λοιπόν, μία από τις μεγαλύτερες ξένες αλυσίδες λιανεμπορίου, η Primark, σκέφτεται να επισκεφτεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ελληνικό, ζητώντας χώρο 10.000 τ.μ σε ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζονται να κατασκευαστούν εκεί, ή στον περιβάλλοντα χώρο του, σε αυτό που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, αλλά μας αρκεί που γίνονται συζητήσεις. Το καλό που τους θέλουμε όμως, να κλείσει το deal!

Μιλάμε για κατάστημα που έχει τα πάντα όλα από προϊόντα ένδυσης κι υποδημάτων, μέχρι είδη σπιτιού, διακοσμητικά και γλυκά σνακ, σε πολύ χαμηλές τιμές, ακόμα και κάτω του κόστους. Είναι δηλαδή ό,τι ζητάει κάθε καταναλωτής και κρίνοντας από την απήχηση που έχει στο εξωτερικό αλλά και τους φανς της στη χώρα μας που ζητούν τον ερχομό της εδώ και χρόνια στην Ελλάδα (ε πόσα πράγματα να χωρέσει κι αυτή η βαλίτσα κάθε φορά;), κάτι μας λέει πως θα πάει πολύ καλά αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET