ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Οι πριγκίπισσες της Disney με καμπύλες, είναι ό,τι πιο κοντινό σε πραγματική γυναίκα έχουμε δει!

Αυτό κι αν είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες παραλλαγές με τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες της Disney και το πώς θα έμοιαζαν αν είχαν αφέλειες, αν ήταν αγουροξυπνημένες, αν είχαν ρεαλιστικά πρόσωπα κι άλλα τέτοια όμορφα. Η Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης Jonquel Norwood όμως, επιχείρησε να παρουσιάσει τις πριγκίπισσες με κάπως πιο μοντέρνα ενδυμασία, να ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση παρόλα τα …περιττά κιλάκια τους. […]

Θεώνη Σταματοπούλου

14 Νοεμβρίου, 2016

Αυτό κι αν είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες παραλλαγές με τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες της Disney και το πώς θα έμοιαζαν αν είχαν αφέλειες, αν ήταν αγουροξυπνημένες, αν είχαν ρεαλιστικά πρόσωπα κι άλλα τέτοια όμορφα.

Η Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης Jonquel Norwood όμως, επιχείρησε να παρουσιάσει τις πριγκίπισσες με κάπως πιο μοντέρνα ενδυμασία, να ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση παρόλα τα …περιττά κιλάκια τους.

Δημιούργησε λοιπόν «καμπυλωτές» βερσιόν της Γιασμίν, της Τιάνα, της Χιονάτης και διάφορων ακόμη χαρακτήρων της αγαπημένης μας εταιρείας, ως μέρος του πρότζεκτ της «Magic Has No Size».

Χιονάτη

snow-white

Η ίδια η καλλιτέχνης, δήλωσε στο Bustle: «Ντρεπόμουν για το σώμα μου για μεγάλο μέρος της ζωής μου και προσπαθούσα να αδυνατίσω για να γίνω αποδεκτή στον κοινωνικό μου κύκλο». Μέσα από τη δουλειά της, προσπαθεί να αλλάξει αυτήν τη λανθασμένη νοοτροπία και να βοηθήσει πολλά κορίτσια που βρίσκονται ή βρέθηκαν στο ίδιο σημείο με εκείνη. Συμπληρώνει επίσης: «Έκανα αυτό το πρότζεκτ με σκοπό να παρουσιάσω το 67% των γυναικών που δεν προβάλλονται σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες οι φιγούρες φορούν ρούχα που είναι σχεδιασμένα για γυναίκες με καμπύλες, σε μία προσπάθεια να προσδώσει ειδικό βάρος σε εκείνους που είναι αφοσιωμένοι στο να σχεδιάζουν μάρκες που απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες».

Τιάνα

tiana

Crop – tops, κάπες, φορέματα με τον ώμο έξω και ψηλοτάκουνα εμπνευσμένα από μάρκες, όπως Lane Bryant και Society+ κάνουν τις πριγκίπισσες της Disney πιο όμορφες από ποτέ.

Σταχτοπούτα

cinderella

Άριελ

ariel

Ωραία Κοιμωμένη

sleeping-beauty

Γιασμίν

jasmine

 

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET