BINGE WATCHING

Πρεμιέρα αύριο για το νέο Rebelde στο Netflix, πόσο έτοιμοι νιώθετε γι’ αυτό;

Θα μας κερδίσει άραγε ή θα βάλουμε να ξαναδούμε το παλιό ορθόδοξο Rebelde;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

4 Ιανουαρίου, 2022

Αύριο είναι η μέρα που το Netflix θα μας βάλει σε μια χρονοκάψουλα και θα μας ταξιδέψει στα 00s, και συγκεκριμένα στα μεσημέρια εκείνης της εποχής, όταν γυρνούσαμε από το σχολείο. Τότε που καλά-καλά δεν προλαβαίναμε να μπούμε σπίτι κι ανοίγαμε την τηλεόραση για να δούμε τα γνωστά: Τσικιτίτας, Φλορισιέντα, Ανυπότακτες Καρδιές.

Προφανώς και δεν έχουμε φοβερές προσδοκίες από το νέο Rebelde του Netflix, όπως δεν έχουμε από καθετί που επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια και με τις αλλαγές στο ενδιάμεσο διάστημα να είναι μεγάλες. Ωστόσο, και μόνο ότι θα πατήσουμε play σε μια σειρά με αυτόν τον τίτλο, είναι ένας σημαντικός λόγος για να συγκινηθούμε βρε αδερφέ. Μιλάμε για τα παιδικά μας χρόνια!

Λίγο πριν την πρεμιέρα λοιπόν, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο 5/1, ρίχνουμε μια τελευταία ματιά στο τρέιλερ και βρίσκουμε ότι δίνει περισσότερο Elite vibes, αφού το comeback αυτό θα επικεντρωθεί – όπως είναι λογικό – στη Gen Z, είτε μιλάμε για συμπεριφορές και ιδεολογίες είτε για το στυλιστικό κομμάτι. Η σημερινή μόδα βέβαια έχει βασική πηγή έμπνευσης τα 00s, οπότε εκεί ίσως και να δούμε πιο πολλά κοινά απ’ όσο νομίζουμε.

Πέρα από το να μας προκαλέσει νοσταλγία, σκοπός της είναι να μαζέψει και νέο κοινό, συστήνοντας τον κόσμο του Elite Way School σε παιδιά που μέχρι σήμερα δεν τον γνώριζαν. Μάλιστα, ένα βασικό λάθος που πολλοί κάνουμε είναι να το θεωρούμε reboot της αργεντίνικης σειράς που παρακολουθήσαμε μικροί, ενώ στην ουσία είναι μια συνέχεια της μεξικάνικης εκδοχής, με ξεχωριστούς χαρακτήρες κι όχι κόπιες των αρχικών.

Τα νέα πρόσωπα έρχονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα και είναι τα παρακάτω:

Η Azul Guaita ως Jana Cohen 

https://www.instagram.com/p/CW80idFPrUq/

 Ο Sergio Mayer Mori ως Estebán Torres

https://www.instagram.com/p/B3zzeN4h-1_/?utm_source=ig_embed

Η Andrea Chaparro ως M.J 

https://www.instagram.com/p/CXu7MBkMW0O/

Ο Jeronimo Cantillo ως Dixon 

https://www.instagram.com/p/CYATMHDvptl/

Ο Franco Masini ως Luka Colluci

https://www.instagram.com/p/CXw4Gmco5rc/

Η Lizeth Selene ως Andi

https://www.instagram.com/p/CYSvL8dreMN/

Ο Alejandro Puente ως Sebastian Langarica-Funtanet

Η Giovanna Grigio ως Emilia

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanna Grigio (@gigigrigio)

Στα επεισόδια λοιπόν θα παρακολουθήσουμε τους παραπάνω έφηβους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κατάγονται από το Μεξικό, με ορισμένους όμως να είναι από την Ισπανία, τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Αργεντινή. Θα υπάρξουν μάλιστα επιστροφές από το καστ του πρώτου μεξικάνικου Rebelde, όπως αυτή της Estefania Villarreal, η οποία είχε υποδυθεί την Celina Ferrer, κολλητή της Mia. Δεν την έχουμε υπόψιν την κοπέλα, προφανώς γιατί δεν έπαιξε στην αργεντίνικη εκδοχή με την οποία μεγαλώσαμε! 

Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα έχει και το ενδυματολογικό κομμάτι, πράγμα που γίνεται ξεκάθαρο κι από το τρέιλερ. Για την ακρίβεια, μόνο Ανυπότακτες Καρδιές δε θυμίζει, αλλά όπως είπαμε φέρνει περισσότερο σε Elite αλλά και λίγο Gossip Girl.

Τέλος, μιας και οι πρωταγωνιστές είναι μέλη μπάντας, θα ακούσουμε και αρκετά κομμάτια, τα οποία επιτρέψτε μας να ξέρουμε από τώρα ότι δεν ξεπερνούν με τίποτα των παλιών, ορθόδοξων Erreway!

Καλύτερη εικόνα όμως θα έχουμε αύριο, όταν θα πατήσουμε το play και θα παρακολουθήσουμε ξανά, ενήλικες πια, τη σειρά που αποτέλεσε ένα από τα πρώτα μας κολλήματα! Περιμένουμε εντυπώσεις!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET