ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η πράσινη πρωτοβουλία της Intimissimi και Intimissimi Uomo επιστρέφει, εσύ θα κάνεις join;

Η ανακύκλωση ρούχων είναι ό,τι πιο απλό μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το περιβάλλον. Κάντο λοιπόν.

Neopolis Team

6 Μαρτίου, 2020

Εάν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να βοηθήσεις εμπράκτως στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, τότε σίγουρα έχεις ψαχτεί για αλλαγές που μπορείς να κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου και με αυτόν τον τρόπο να βάλεις το λιθαράκι σου σ’ ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον. Καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να δεις τι ουσιαστικό μπορείς να κάνεις και να συνεισφέρεις, καταλαβαίνεις ότι είναι απλά καθημερινά πράγματα κι όχι τίποτα το εξωπραγματικό και τελείως δύσκολο.

Ένα από αυτά και η ανακύκλωση ρούχων. 

Δεν απαιτεί πολλά από σένα. Αρκεί να κάνεις τον «κόπο» και να πετάξεις τα ρούχα σου όχι στον κάδο κάτω από το σπίτι σου, αλλά στους ειδικούς πράσινους κάδους που υπάρχουν στους δήμους και ξεχειλίζουν συνήθως από μεταχειρισμένα ρούχα. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. 

Αλλά πες ότι χρειαζόσουν ένα έξτρα push, τότε μάθε ότι η Intimissimi και Ιntimissimi Uomo έρχεται να στο δώσει με την πράσινη πρωτοβουλία της. Το ιταλικό lingerie brand αγαπάει το περιβάλλον και το αποδεικνύει με την ενέργεια ανακύκλωσης που έχει γίνει θεσμός. Ώρα λοιπόν να το κάνεις κι εσύ.

 

Η Calzedonia Group S.P.A, μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία, σε συνεργασία με την I: CO, δίνει ζωή στα παλιά και μεταχειρισμένα ρούχα σου μέσα από την επαναχρησιμοποίηση των υλικών τους, για τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Σε όλα τα καταστήματα Intimissimi και Intimissimi Uomo, μπορείς να ανακυκλώσεις 5 είδη οποιασδήποτε μάρκας, και χωρίς να απαιτείται κάποια αγορά, λαμβάνεις ένα κουπόνι στην αξία των 10€ για τις μελλοντικές αγορές σου.

Προϊόντα που μπορούν να ανακυκλωθούν

  • Στα καταστήματα Intimissimi: Σουτιέν, μπλούζες ανδρικές και γυναικείες (T-shirts, πουκάμισα, πουλόβερ κλπ.), πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες, σλιπ ή εσώρουχα.
  • Στα καταστήματα Intimissimi Uomo: Αντρικά εσώρουχα/μπλούζες/πιτζάμες/κάλτσες. 

Η ενέργεια της ανακύκλωσης πραγματοποιείται από τις 3/3/2020 έως τις 30/6/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες calin.gr
ΙΝΤΙΜΙSSIMI https://www.calin.gr/front/recycling-pay/
INTIMISSIMI UOMO https://www.calin.gr/nea/recycling-pay-2/

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

Είναι viral

Είδαμε πώς είναι σήμερα ο Γιωργάκης απ’το «Ουράνιο Τόξο» και -μαντέψτε- δεν έγινε νυχτερίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET