ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πρακτική με μισθό 1200€ και τώρα… τρέχουμε!

Μιας και έξω βρέχει για τα καλά, κάτσε στον καναπέ σου, φτιάξε καφέ και άδραξε την ευκαιρία να στείλεις το βιογραφικό σου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την αμειβόμενη πρακτική άσκηση που ανακοίνωσε. Έλα, μην κάθεσαι, αυτά δεν πρέπει να τα χάνεις… Για να σε βάλουμε στο κλίμα, η πρακτική άσκηση αφορά τόσο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή […]

Neopolis Team

25 Ιανουαρίου, 2019

Μιας και έξω βρέχει για τα καλά, κάτσε στον καναπέ σου, φτιάξε καφέ και άδραξε την ευκαιρία να στείλεις το βιογραφικό σου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την αμειβόμενη πρακτική άσκηση που ανακοίνωσε. Έλα, μην κάθεσαι, αυτά δεν πρέπει να τα χάνεις…

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, η πρακτική άσκηση αφορά τόσο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και άλλους εκτελεστικούς φορείς και οργανισμούς της Ε.Ε. Διαρκεί 5 μήνες, είναι αμειβόμενη και καλύπτει 1.300 θέσεις συνολικά.

Και όταν λέμε συνολικά, αναφερόμαστε και για τις δύο πρακτικές ασκήσεις που πραγματοποιούνται μέσα στον χρόνο. Η μία ξεκινά την 1η Μαρτίου και η δεύτερη την 1η Οκτωβρίου.

Για την πρώτη λοιπόν, η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχεις την ευκαιρία να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής, έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

Αν τελικά καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση, η αμοιβή που θα λαμβάνεις τον μήνα θα φτάνει τα 1.1176,83 ευρώ, ενώ στις παροχές είναι και η αποζημίωση για τα έξοδα ταξιδιού και η ασφάλιση υγείας.

Προσόντα υποφηφίου

Αν σε ενδιαφέρει να ζήσεις αυτήν την εμπειρία, να γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους και να δουλέψεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, με καθημερινή εργασία πάνω στην έρευνα και τη σύνταξη τεκμηριώσεων, εκθέσεων, διαβουλεύσεων και να γίνεις μέρος των συναντήσεων, των ομάδων εργασίας και των δημόσιων ακροάσεων, τότε πρέπει να διαθέτεις τα εξής προσόντα:

  • Πτυχίο τουλάχιστον τριετών σπουδών (επιπέδου Bachelor ή ισοδύναμο).
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικών ή γαλλικών ή γερμανικών (Επίπεδο C1 / C2 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες).
  • Πολύ καλή γνώση μιας δεύτερης επίσημης γλώσσας της ΕΕ (απαιτείται για τους πολίτες των χωρών της ΕΕ).

Τέλος, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μια φορά ανά περίοδο και για όσες φορές επιθυμείς μέχρι να τελικά γίνεις δεκτός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει όριο ηλικία για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Περισσότες πληροφορίες ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET