Η Eurobank αναζητά φοιτητές ΤΕΙ για πρακτική άσκηση!


Η Eurobank, ένας από τους πιο δυναμικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς με βροντερή παρουσία σε 7 χώρες, αναζητά ενεργούς φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Απευθύνονται σε φοιτητές με καλές επιδόσεις στις σπουδές τους και με διάθεση για δημιουργία και εξέλιξη. Αυτοί θα είναι οι επόμενοι επαγγελματίες της Eurobank.

Αποκτήστε εργασιακή πείρα κατά την διάρκεια των σπουδών, εφαρμόστε την επιστημονική γνώση σας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και δικτυωθείτε επαγγελματικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Eurobank:

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Eurobank απευθύνονται σε:

Φοιτητές ΑΤΕΙ – ΤΕΙ για την υποχρεωτική τους πρακτική άσκηση.
Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης ξεκινούν κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο. Διαρκούν 6 μήνες.

Φοιτητές ΑΕΙ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς.
Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε σχολής. Διαρκούν 2-3 μήνες.

Αναζητάμε φοιτητές με καλές επιδόσεις στις σπουδές τους. Μας ενδιαφέρει όμως να έχετε δημιουργική διάθεση και να ενδιαφέρεστε για την καινοτομία.

Ξεχωρίζουμε κυρίως τα άτομα με θέληση να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Κοντά μας θέλουμε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία που σας προσφέρουμε για να εξελιχτείτε.

Επιπλέον, για εμάς μετράει πολύ η εργασιακή συμπεριφορά σας. Θέλουμε να ενστερνίζεστε και να προάγετε τις αξίες της Eurobank.

Τι προσφέρουμε στους φοιτητές

Κοντά μας έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα πραγματικό και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας. Εφαρμόζετε την επιστημονική γνώση σας και ανακαλύπτετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο επαγγελματικά.

Δοκιμάζεστε σε διάφορους ρόλους. Αποκτάτε νέες δεξιότητες. Εξοικειώνεστε με εργαλεία και μεθόδους που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

Μαθαίνετε να συνεργάζεστε επαγγελματικά με τους συναδέλφους σας. Βλέπετε πώς εργαζόμαστε ομαδικά με σεβασμό στην ατομικότητα των άλλων.

Μελλοντική Πορεία

Η πρακτική άσκηση μας δίνει την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δούμε πώς ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της δουλειάς. Αναγνωρίζουμε το ταλέντο και τη συνεισφορά σας.

Σας ενθαρρύνουμε να εξελίσσεστε μέσα από τη δουλειά σας. Σας υποστηρίζουμε στα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σας.

Όταν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, είναι πιθανό να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Δείτε πώς υποβάλλετε την αίτησή σας.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET