ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 πράγματα που κάνει πάνω στο σεξ και δείχνουν ότι σε αγαπάει!

Το έχουν πει καιρό τώρα οι Hi-5... Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!

Στέλα Τσάναϊ

7 Φεβρουαρίου, 2023

Edward Eyer/Pexels

Καλό το casual sex και τα one night stands, αλλά η αλήθεια είναι μία: Όσο cheesy και να ακούγεται, αν κάνεις σεξ με αυτόν που είσαι ερωτευμέν@, τότε μιλάμε για μαγική στιγμή. Η ευχαρίστηση αυξάνεται και η σύνδεσή σας γίνεται μοναδική! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να συμβούν στην ώρα της πράξης, που να μαρτυρούν ότι τα συναισθήματα τ@ συντρόφου σου είναι πιο βαθιά απ’ ό,τι νομίζεις.

Συνήθως δε χρειάζεται να κάνεις τικ σε κουτάκια για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, γιατί το νιώθεις απευθείας. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχετε δεν είναι κάτι ρηχό κι ανούσιο. Απλά το καταλαβαίνεις!

Ωστόσο, σίγουρα θες μια επιβεβαίωση. Να διαβάσεις τα σημάδια που σε βγάζουν αληθιν@, αφού περιγράφουν όσα συμβαίνουν στις ερωτικές σας επαφές. Οι μικρές κινήσεις τα μαρτυρούν όλα και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

1 Physical touch!

Θέλετε να νιώθετε ο ένας τον άλλον με όλες τις δυνατές αισθήσεις. Κυρίως όμως με την αφή. Δε χορταίνει να σε ακουμπάει, να σε χαϊδεύει και να εξερευνά όλο σου το σώμα με τα χέρια ή και τη γλώσσα τ@. Ακόμα καλύτερα, όταν καθόλη τη διάρκεια του σεξ θέλει να σε έχει αγκαλιά. I see some feelings here!

2 Δε σιχαίνεται να βάλει τη γλώσσα του/της σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου

Ένας άνθρωπος που σε θέλει, δεν έχει ταμπού στον έρωτα! Θα παρατηρήσεις λοιπόν πως όταν κάνεις σεξ μαζί του/της, θέλει να περάσει από κάθε χιλιοστό του σώματός σου. Από πρόσωπο κι ευαίσθητη περιοχή, μέχρι πόδια, χέρια και πλάτη. Θέλει να τα εξερευνήσει ΟΛΑ. Ανυπομονεί να γνωρίσει τα πάντα πάνω σου. Αυτό δεν το κάνεις με κάποιον τυχαίο, που δεν τ@ θέλεις πραγματικά.

3 Φιλί, φιλί…

Το φιλί στο σεξ είναι ένα από τα πιο διεγερτικά και οικεία πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει. Η οξυτοκίνη που απελευθερώνεται με το φιλί δημιουργεί μεγάλα επίπεδα σύνδεσης και οικειότητας. Δηλαδή συνήθως όταν φιλάμε κάποιον την ώρα του σεξ, το κάνουμε επειδή τον θέλουμε βαθιά κι αληθινά. Όχι, μόνο το σώμα του και την εκτόνωση! Δεν είναι τυχαίο ότι ο #1 κανόνας στο casual sex είναι να μην εμπλέκονται φιλιά στο παιχνίδι.

Διάβασε κι αυτό

6 βασικά tips που θα σε κάνουν να δίνεις τα καλύτερα φιλιά έβερ!

4 Υπάρχει πολύ γέλιο

Πάντα υπάρχουν αυτές οι αμήχανες στιγμές και κυρίως ήχοι την ώρα της ερωτικής πράξης. Όταν όμως το άλλο άτομο σε βλέπει πιο σοβαρά, όλα αυτά δεν είναι άβολα, αλλά αστεία και χαριτωμένα. Δε θα θελήσει ποτέ να σε φέρει σε άβολη θέση, παρά να κάνει και τους δυο σας να περάσετε ακόμα καλύτερα μέσα από αυτό.

5 Σε αποθεώνει με κάθε ευκαιρία

Για εκείν@ είσαι το μοναδικό άτομο που θα ήθελε να έχει στην αγκαλιά του/της και το έχει καταφέρει. Δε διστάζει να στο δείχνει και να στο λέει με κάθε τρόπο ώστε να καταλάβεις ότι κανείς δεν είναι καλύτερ@ από εσένα εκείνη τη στιγμή και κάθε στιγμή.

6 Στόχος της/του είναι η δική σου ευχαρίστηση

Μεγάλο ζήτημα! Δε σκέφτεται μόνο τον εαυτό του/της. Πολλές φορές μπορεί να έχεις βρεθεί με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ότι δε μετράς. Αντιθέτως, σε αυτή την περίπτωση νιώθεις ότι προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο, για να έχει πρώτα απ’ όλα εσύ μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Δίνει μεγάλη σημασία και άπλετο χρόνο στα προκαταρκτικά και συνήθως είναι και ΠΟΛΥ περίτεχνα!

7 Σε κοιτάει στα μάτια!

Δεν εννοούμε το creepy eye contact που γυαλίζει το μάτι του αλλουνού, προφανώς. Αλλά το να σε κοιτάει την ώρα που είστε ένα, υποδηλώνει βαθιά συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Από τη μία θέλει να σε χορτάσει που σε βλέπει σε μία τόσο ευάλωτη και οικεία στιγμή σας και από την άλλη θέλει να προσέξει ότι το ευχαριστιέσαι και εσύ το ίδιο με εκείν@!

8 Μένει μαζί σου μετά την πράξη!

Παλιό και κακό σενάριο: ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε! ΟΧΙ. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μετά το σεξ προσπαθεί να σε φροντίσει, να σε αγκαλιάσει, να σε φιλήσει και να σου δείξει ότι σε εκτιμά και σε σέβεται. Σε ρωτάει αν είναι όλα καλά και δημιουργεί ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης!

Διάβασε κι αυτό

7 πράγματα να κάνετε μετά το σεξ που είναι το ίδιο σημαντικά με τα προκαταρκτικά!

Αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε μία τέτοια σχέση, τότε θα σου δώσω μόνο την εξής συμβουλή: ΖΗΣ’ΤΟ! Αυτές οι περιπτώσεις δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις πόσο τυχερ@ είσαι και να το απολαύσεις!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET