fbpx

8 πράγματα που ζεις καθημερινά, όταν το αγόρι σου δεν είναι καθόλου πρωινός τύπος!


Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τα άτομα που ξυπνάνε πολύ νωρίς το πρωί. Δεν ξέρω από τι είδους διαταραχή πάσχουν, αλλά πραγματικά ποτέ δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω ουσιαστικά μαζί τους. Βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω επίσης τα άτομα που το πάνε στο άλλο άκρο και ξυπνάνε κατά το μεσημέρι και μετά.

Ειλικρινά λυπάμαι τις κοπέλες που έχουν σχέση με έναν τέτοιο τύπο. Και πόλεμος να γίνεται έξω, αυτός τον χαβά του! Ούτε υπνωτικά χάπια δεν έχουν τέτοια επίδραση. Φτάνεις στο σημείο να πιστεύεις πως αυτός ο άνθρωπος είναι πιο ερωτευμένος με το κρεβάτι του παρά μαζί σου.

Ύστερα από ένα διάστημα βέβαια αποδέχεσαι την όλη κατάσταση κι απλώς ξέρεις πως δεν μπορείς παρά να ζήσεις με τις παρακάτω ιδιοτροπίες του:

1 | Δεν πα να χτυπάνε τα ξυπνητήρια του κόσμου όλου, αυτός θα συνεχίσει να κοιμάται

Και μέσα στο αυτί του που λέει ο λόγος να το βάλεις, εκείνος απλά θα αλλάξει πλευρό χωρίς να ανοίξει βλέφαρο. Πώς γίνεται ρε φίλε, να έχεις ένα μαραφέτι να κουδουνάει σαν τρελό δίπλα σου και να μην παίρνεις χαμπάρι; Τότε γιατί το βάζεις; Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή. Ε μετά εκνευρίζεσαι ή δεν εκνευρίζεσαι μαζί του, που είναι στην καρακοσμάρα του;

2 | Πολλές φορές βέβαια, δε βάζει καν ξυπνητήρι

Από την στιγμή που ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσει, ποιος ο λόγος να μπει σ’ αυτήν τη διαδικασία; Αποτέλεσμα αυτού φυσικά είναι να φτάνει καθυστερημένος στη σχολή, στη δουλειά, σε συναντήσεις ή άλλες υποχρεώσεις και να θέλουν όλοι να τον σκοτώσουν. Του έχεις κάνει επανειλημμένα παρατηρήσεις, αλλά… πέρα βρέχει. Δεν πάει να τον παίρνεις τηλέφωνο απανωτά, εκείνος δεν ακούει τίποτα και σου βάζει και τις φωνές μετά!

3 | Πας να τον ξυπνήσεις και μόνο που δεν τρως ξύλο

Για κάνε να τον πλησιάσεις να τον ξυπνήσεις… Θα φας κλωτσομπουνίδι και δε θα το πάρεις και χαμπάρι. Ρε καλό μου, ρε χρυσό μου λες εσύ, αλλά εκείνος με το που τον πλησιάζεις, αλλάζει πλευρό και θυμώνει κιόλας. Εσύ μία καλή πράξη πας να κάνεις και θα σου βγει και σε κακό. Είναι δε φορές που ακόμη και στο σταθερό καλείς και παρακαλείς τη μητέρα του να πάει να τον ξυπνήσει.

4 | Όταν δε, του λες ότι θα αργήσει, απαντάει «Το ξέρω»

Σε φτάνει στα όριά σου. Κάθε φορά λες πως δεν πρόκειται να ξανασχοληθείς και κάθε φορά καταλήγεις να ασχολείσαι. Αλλά βρε παιδάκι μου, εδώ που τα λέμε, αν δεν τον νοιάζει τον ίδιο να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, γιατί να σε καίει εσένα;

5 | Ούτε καν το πρωινό φαΐ δεν τον συγκινεί

Του φωνάζεις ότι έχεις έτοιμο, ζεστό, λαχταριστό το πρωινό του κι ενώ στη θέση του κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα πηδούσε από το κρεβάτι και θα έτρεχε μέχρι την κουζίνα ωσάν σίφουνας για να φάει, αυτός τίποτα ρε. Δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Απλά κοιμάται!

6 | Ποιο πρωινό να μου πεις… Εδώ ούτε για τον καφέ δεν ιδρώνει το αυτάκι του

Ε, αυτό παραπάει. Enough is enough. Δεν καταλαβαίνει από ξυπνητήρια, δε συγκινείται με τα πρωινά, ε όχι να μην τον δελεάζει κι ο αχνιστός καφές δηλαδής. Τι σόι γκόμενο πήγες και βρήκες, κούκλα μου; Εγώ και μόνο στη μυρωδιά του γαλλικού, θα είχα τρέξει σφήνα να πιω την πρώτη γουλιά.

7 | Κάνεις επίτηδες θορύβους, αλλά τσάμπα κόπος κι αυτό

Πφφφ δεν ξέρω τι μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον άνθρωπο. Σοβαρά τώρα. Αν δε νιώθει στην κυριολεξία, τότε είναι άξιος της μοίρας του! Χαρά στο κουράγιο και τις αντοχές σου, ειλικρινά. Άγαλμα θα έπρεπε να σου στήσουμε. Ήρωας υπομονής κι επιμονής είσαι.

8 | Φτάνεις να τον κλωτσάς στην κυριολεξία, για να σηκωθεί

Ναι, γίνονται κι αυτά και πολύ άργησες, για να λέμε και την αλήθεια. Λίγες κλωτσιές στον ποπό του είναι ό,τι πρέπει για να χαμπαριάσει ο τύπος. Αν κι αυτό δεν πιάσει, ξάπλωσε κι εσύ δίπλα του και παραδοθείτε αμφότεροι στο Μορφέα. Θα χάσετε σχολές και δουλειές, αλλά κλάιν. Θα κοιμηθείτε.

Όπως και να ‘χει, όσο κι αν σου σπάει τα νεύρα, τον αγαπάς τον υπναρά σου κι αυτό δεν αλλάζει. Τα Σαββατοκύριακα ειδικά, που κοιμάσαι στην αγκαλιά του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σηκωθείτε, τον αγαπάς λίγο περισσότερο!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET