ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5+1 πράγματα που τα αγόρια πιστεύουν ότι συζητάμε μεταξύ μας τα κορίτσια!

Μεγάλη έκπληξη #νοτ

Στέλα Τσάναϊ

3 Ιουνίου, 2021

Γυναίκες. Πόσα τραγούδια, ταινίες, έργα τέχνης, ρήσεις και πολλά πολλά ακόμα έχουν δημιουργηθεί γύρω από την ύπαρξή μας; Αείμνηστο κομμάτι εκείνο που τραγούδησαν κάποτε οι Goin’ Through, λέγοντας ότι οι γυναίκες κάνουν πιο sexy τη ζωή σου με δυο ματιές. Είμαστε μυστήριες και περιπλοκές, τι να λέμε! Ειδικά όταν μαζευόμαστε όλες μαζί, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Λες και εσείς οι άντρες είστε τίποτα εύκολοι ας πούμε…

Το παραδεχόμαστε όμως, ότι το μυαλό μας είναι μια άβυσσος. Μην το πείτε πουθενά, αλλά ώρες-ώρες ακόμα και εμείς οι ίδιες δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε. Όταν μια κοριτσοπαρέα συναντιέται δε, δημιουργείται το χάος. Αλλά εμείς τα ξέρουμε, το θέμα είναι τι πιστεύετε εσείς τα αγόρια ότι γίνεται σε αυτές τις συναντήσεις κορυφής.

Ρωτήσαμε λοιπόν μερικούς άντρες διαφορετικής ηλικίας, για να μάθουμε τι θεωρούν ότι συμβαίνει όταν βγαίνουν τα κορίτσια μόνα τους και σας παρουσιάζω τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις τους:

#1 Η γη, γυρίζει η γη, όλο γυρίζει, γύρω από τα αγόρια νομίζουν πως γυρίζει

Η πιο δημοφιλής απάντηση ήταν (φυσικά) ότι συζητάμε για τις σεξουαλικές μας εμπειρίες. Από το μέγεθος και το σχήμα, μέχρι τις επιδόσεις και κάθε «παθιασμένη, αναλυτική, με κάθε λεπτομέρεια» περιγραφή. Στο μυαλό τους νομίζουν ότι είμαστε όλες στο βιντεοκλίπ της Κοκκίνου για το ‘Sex’ (σε βλέπω και… παθαίνω ναι!). Συγγνώμη δηλαδή, όλη η γη περιστρέφεται γύρω από το πουλί σας εσάς; Όχι αγόρια, δε θέλω να σας το χαλάσω. Είναι κάποια πράγματα που τα κρατάμε για εμάς και τη σχέση μας. Μπορεί να αναφερθεί κάτι κάποια στιγμή εάν πάει τυχαία η συζήτηση, αλλά σίγουρα δεν είναι το top. Λυπάμαι…

#2 Πρώην, πρώην, πρώην

Και αφού αφήνουμε τους νυν, περνάμε στους πρώην, σύμφωνα με τους άντρες πάντα. Αναπολούμε και κουτσομπολεύουμε τι κάναμε στην παλιά σχέση μας, μαντεύουμε τι κάνουν οι πρώην με τις νυν τους, σχολιάζουμε τι κάνει ο νυν που δεν έκανε ο πρώην και τούμπαλιν, τι είχε γίνει, τι είχε πει και τι τι τι τι ε τι τι. «Εσείς οι γυναίκες υπεραναλύετε τα πάντα» είπαν τα αγόρια. Και δεν ξέρω αν νευριάζω που μας λένε υπερβολικές ή αν νευριάζω που έχουν δίκιο…

#3 «Θέμα συζήτησης μαντεύω μόδα και κοσμικά, ο κόσμος καίγεται μα εσείς το δικό σας χαβά»

Κάπου εκεί ανάμεσα στην υπερανάλυση και τους πρώην, βρίσκουμε χρόνο να μιλήσουμε για ψώνια, ρούχα, μαλλιά, νύχια και «λοιπές σαχλαμάρες», όπως είπαν χαρακτηριστικά. Και έτσι, βρισκόμαστε στο #3 της δημοφιλέστερης συζήτησης που νομίζουν ότι κάνουμε μεταξύ μας οι άντρες. Για τόσο επιφανειακές μας έχετε; Φυσικά και συζητάμε για αυτά, αλλά όχι και στο νούμερο τρία βρε αγόρια. Βρε αγόρια! 

#4 Όλα θέλω να τα ξέρω όλα, όχι επειδή είμαι κουτσομπόλα

Άλλη μία πολύ δημοφιλής απάντηση ήταν ότι δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Σχολιάζουμε η μία την άλλη (ειδικά αυτή που λείπει στην εκάστοτε βόλτα/μάζωξη), σχολιάζουμε γνωστούς και φίλους, ενώ από το στόμα μας δεν ξεφεύγει ούτε η απέναντι άσχετη παρέα. Η παπαδιά του Κολοκοτρωνιτσίου κλωνοποιημένη! Να σημειώσω εδώ, ότι οι άντρες είστε οι μεγαλύτερες κουτσομπόλες, έτσι; Εμείς έχουμε το όνομα, αλλά εσείς τη χάρη.  

#5 Υπερανάλυση it is

Ένα πράγμα θα πω μόνο: τηλεφώνημα 8 ωρών, που τελικά τελειώνει με το «Θα τα πούμε κι από κοντά πιο αναλυτικά». Να, αυτά κάνουμε και δίνουμε δικαιώματα. Αναλύουμε, λέει, ΟΛΑ μας τα προβλήματα από ΟΛΕΣ τις οπτικές γωνίες και ξεψειρίζουμε καθετί. Παρόλο που δεν έχουν άδικο, εγώ θα πω ότι εμείς είμαστε σκεπτόμενα όντα και αν συζητούσαν και αυτοί περισσότερο τα δικά τους προβλήματα, δε θα μας προκαλούσαν κι εμάς τόσα. Ευχαριστώ.

Bonus: Για τις μερακλούδες

Πολύ φαΐ και βόλτα. Κάθε μας συζήτηση θα έχει και λίγο από το τι θα θέλαμε να φάμε, πού να βγούμε, τι να βάλουμε και πού να κλείσουμε για διακοπές. Ειδικά στην κατηγορία «διακοπές», η κουβέντα ξεκινάει από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι με το που επιστρέψουμε από εκείνες τις διακοπές. Είμαστε μερακλούδες, τι να κάνουμε;!


@limf via Twenty20

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET