ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 υπέροχα πράγματα που κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι κάνει τα Σαββατοκύριακα!

Νομίζεις ότι είσαι ευτυχισμένος στην καθημερινότητα και στη σχέση σου, αλλά πόσο ευτυχισμένος είσαι στα αλήθεια; Μία έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι σχηματίζουν χαμόγελα στα πρόσωπά τους ακόμη κι αν δεν τα εννοούν πραγματικά. Τα ζευγάρια, ξέρεις, δε διαφέρουν από αυτό το μοτίβο. Πολλές φορές οι δύο σύντροφοι καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και προσποιούνται άλλα, […]

Νομίζεις ότι είσαι ευτυχισμένος στην καθημερινότητα και στη σχέση σου, αλλά πόσο ευτυχισμένος είσαι στα αλήθεια; Μία έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι σχηματίζουν χαμόγελα στα πρόσωπά τους ακόμη κι αν δεν τα εννοούν πραγματικά. Τα ζευγάρια, ξέρεις, δε διαφέρουν από αυτό το μοτίβο. Πολλές φορές οι δύο σύντροφοι καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και προσποιούνται άλλα, ψεύτικα για να μην στενοχωρήσει ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν όμως κι εκείνα τα ζευγάρια που λόγω των συνηθειών που ακολουθούν είναι απόλυτα ειλικρινή κι ευτυχισμένα.

Αυτά είναι τα πράγματα που τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν το ΣΚ για να ενώσουν ακόμη περισσότερο το δεσμό τους:

1. Κάνουν γυμναστική μαζί

Εντάξει, τώρα σίγουρα θα σκεφτείς «έχουμε μόνο δύο μέρες να χαρούμε οι δυο μας και θα τις σπαταλήσουμε στη γυμναστική;» Ναι, φυσικά. Οι ασκήσεις γυμναστικής που θα κάνετε μαζί θα εκκρίνουν ενδορφίνες στο σώμα σας, ορμόνες που συνδέονται με τη χαρά και θετική διάθεση.

2. Διασκεδάζουν χωριστά

Το γεγονός ότι είσαι σε σχέση δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι 24/7 με το/τη σύντροφό σου. Τα ζευγάρια που έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, είναι οκ με την ιδέα του να βγαίνει ο καθένας με τους φίλους του χωριστά για διασκέδαση. Χρειάζεται κι αυτός ο χώρος μερικές φορές.

3. Κάνουν ταξίδια

Τα χαρούμενα ζευγάρια κάνουν σχέδια, δεν επαναπαύονται με τη σχέση τους κι αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους να την αναζωογονήσουν και να την αναβαθμίσουν. Μία καλή ιδέα είναι οι μικρές μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις για μερικά ΣΚ του χρόνου.

4. Γελούν πολύ

Και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Το χιούμορ είναι ένα τεράστιο προσόν για τον οποιονδήποτε κι όταν χρησιμοποιείται σωστά, οι ιδιότητές του είναι θαυματουργές.

5. Μαγειρεύουν μαζί

Το ΣΚ είναι η απόλυτη ευκαιρία να περάσετε όμορφα μαζί μέσα στην κουζίνα. Μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, να μαγειρέψετε ένα υπέροχο γεύμα και να το απολαύσετε με την ψυχή σας.

6. Τεμπελιάζουν

Ότι δεν αρκεί ας πούμε να περάσετε μία ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου; Μόλις περιέγραψα μία ιδανική μέρα.

7. Συζητούν

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά άκουσες όλα όσα είχε να σου πει ο/η σύντροφός σου; Τώρα που έχεις τον ελεύθερο χρόνο, φτιάξε δύο κούπες με καφέ, καθίστε κάπου αναπαυτικά και μιλήστε για τα πάντα. Για τις ανησυχίες, τα όνειρα, τις προσδοκίες, αλλά και το μέλλον της σχέσης σας.

8. Παραμένουν σιωπηλοί

Όταν υπάρχει απόλυτη οικειότητα, αγάπη και κατανόηση, οι στιγμές σιωπής δεν χρειάζεται να γεμίσουν. Μπορείτε κάλλιστα να περνάτε το Σαββατόβραδό σας, ο μεν διαβάζοντας ένα βιβλίο κι ο δε παρακολουθώντας τηλεόραση.

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET