fbpx

8 πράγματα που κάνεις και φαίνεσαι creepy στα μάτια των άλλων, χωρίς να το καταλαβαίνεις!


Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σκοτεινό και άρρωστο μέρος, ακριβώς όπως μπορεί και να είναι όμορφος και χρωματιστός! Εκεί έξω υπάρχει πολλή αγάπη, πολλή ανθρωπιά, αλλά κυκλοφορούν και καντάρια τρέλας!

Σε γενικές γραμμές (ειδικά αν προσέχεις και πού κυκλοφορείς) ο περισσότερος κόσμος είναι κουλ, αλλά κάποιες φορές, μπορεί και να διακρίνεις μερικούς… που δεν πάνε και πολύ καλά, είτε επειδή τσαμπουνάνε μπρούρδες είτε επειδή άλλα λένε κι άλλα φαίνονται στα μάτια τους!

Δε λέμε ότι ανήκεις σ’ αυτούς, αλλά ίσως υπάρχουν στιγμές που φέρεσαι λιγάκι αμήχανα, ενοχλητικά και ατσούμπαλα λόγω ενθουσιασμού ή και νευρικότητας! Όμως, με το να προσέξεις και να «ρυθμίσεις» τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, μπορείς να το εξαλείψεις αυτό!

Η γραμμή ανάμεσα στο «μυστήριος» και στο «ανώμαλος», είναι πολύ λεπτή!

Και για να μη μοιάζεις με κάναν creepy σαλταρισμένο στα μάτια κάποιου που σ’ ενδιαφέρει, σου εφιστούμε την προσοχή στις εξής 8 συμπεριφορές:

Είπαμε να κάνεις eye contact, αλλά όχι κι έτσι

Όταν σε κοιτάνε, το αντιλαμβάνεσαι! Όταν κάποιος δε λέει να ξεκολλήσει το βλέμμα του, σε φέρνει σε πολύ άβολη θέση, σε ενοχλεί και σ’ εκνευρίζει! Αν διασταυρωθούν τα βλέμματά σας είναι καλό για την αρχή μιας γνωριμίας, αλλά για να υπάρξει συνέχεια, μην κοιτάς εμμονικά και ανέκφραστα για ώρα! Κόζαρε για λίγο, στρέψε την προσοχή σου αλλού και μετά ξαναρίξε βλέφαρο. Διακριτικά πάντα!

Τι ακριβώς είναι αστείο και γελάς;

Τι είσαι; Κάνας χάχας; Κάνας ψυχασθενής; Ο Τζίμι Φάλον; Όταν γελάς χωρίς προφανή λόγο ή κακαρίζεις με πράγματα που αντικειμενικά δεν είναι για γέλια, τότε στάνταρ δίνεις την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά μες την κούτρα σου!

Ώπα ρε, για ηρέμησε λίγο

Όταν έχεις μια ασυγκράτητη ένταση σε ό,τι λες ή κάνεις, μοιάζεις τρελάρας/τρελή για δέσιμο! Πού πήγαν οι τρόποι σου; Δεν μπορείς να εκφραστείς χωρίς να σ’ ακούσει όλο το τετράγωνο; Τεστάρεις τα πνευμόνια σου; Στη λαϊκή είσαι ή σε παράθυρο του Παπαδάκη; Για χαλάρωσε τα βυζάκια σου!

Έλα, φτάνει μ’ αυτό το κρύο χαμόγελο στη μούρη σου

Σου έχει τύχει να κοιτάς κάποιον που χαμογελάει και δε λέει ν’ αλλάξει έκφραση; Όταν κρατάς ένα παγωμένο χαμόγελο για ώρα και μένεις ακλόνητος/η σ’ αυτό, δε θέλει και πολύ για να μοιάζεις με τον Τζόκερ ή τον Pennywise απ’ το «It«! Κόφ’ το, πριν σε κυνηγάνε με τον ζουρλομανδύα!

Κάτω τα κουλά σου

Δεν τον ξέρεις καν τον άλλο και ήδη άρχισες τις χειρονομίες επάνω του; Εσένα θα σ’ άρεσε στην πρώτη σας συζήτηση να σε σκούνταγαν, να σε χάιδευαν και να σε ακουμπούσαν κάθε τρεις και λίγο; Η ομαλότητα και η άνεση των κινήσεων λένε πολλά για το χαρακτήρα σου, οπότε φέρσου ήρεμα και μαζεμένα, αλλιώς αντί για αγκαλίτσες, πιθανότατα θα πάρεις… πούλο!

Πάρε και καμιά ανάσα ρε παρλαπίπα

Γνώρισες ένα νόστιμο αγόρι/κορίτσι και βλέπεις ότι «σε παίρνει» για κουβεντούλα… αλλά ενθουσιάζεσαι, αποκτάς αέρα και δε λες να φρενάρεις πουθενά! Επειδή σου έκανε μια ερώτηση, δε σημαίνει ότι θα παντρευτείτε κιόλας! Ηρέμησε με το μπλα-μπλα και άσε την όποια συζήτηση να κυλήσει μόνη της! Και οι παύσεις χρειάζονται πού και πού, μην το παρακάνεις!

No more lies

Στην πρώτη γνωριμία είναι εύκολο να πεις κάνα αθώο ψεματάκι ή μικρές υπερβολές όταν πρέπει να μιλάς για σένα και προσπαθείς να γίνεις αρεστός! Αυτή η συνήθεια όμως, οφείλει να κοπεί! Αρχικά, είναι ολοφάνερο και δεύτερον, αν είσαι μια χαρά άτομο, δε χρειάζεται να βάλεις «σάλτσες» σε τίποτα! Μίλα ειλικρινά και αν δεν εκτιμηθεί, σκασίλα σου!

Δεν έχουν να κάνουν όλα με το σεξ

Αυτό δε σε κάνει να φαίνεσαι μόνο παράξενος/η, αλλά απελπισμένος/η και κακομοίρης/α! Ποιος σου είπε να αρχίσεις να αραδιάζεις τις «εμπειρίες» σου, μισό λεπτό αφότου άρχισες να μιλάς με το πρόσωπο;; Πας καλά; Πιστεύεις ότι νοιάζουν ή αφορούν τον καθένα; Ή μήπως ότι όλοι αυτό σκέφτονται μέρα-νύχτα; Μήπως να πας μια τουαλέτα, να στανιάρεις;

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET