ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 σημαντικά προβλήματα σε μία σχέση που είναι το ίδιο άσχημα με την απιστία!

Κατ’αρχήν ας ξεκινήσω απ’τα βασικά. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας, γίνονται από προσωπική επιλογή. Έτσι ακριβώς και οι σχέσεις. Εσύ επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο και να περνάς την καθημερινότητα σου μαζί του. Αντίστοιχα, δική σου επιλογή είναι και η απιστία. Τα σημαντικά ερωτήματα που μπορεί να θέσει κάποιος σε εκείνον που πληγώνει […]

Neopolis Team

27 Αυγούστου, 2015

Κατ’αρχήν ας ξεκινήσω απ’τα βασικά. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας, γίνονται από προσωπική επιλογή. Έτσι ακριβώς και οι σχέσεις. Εσύ επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο και να περνάς την καθημερινότητα σου μαζί του. Αντίστοιχα, δική σου επιλογή είναι και η απιστία.

Τα σημαντικά ερωτήματα που μπορεί να θέσει κάποιος σε εκείνον που πληγώνει με την απιστία τον σύντροφο του είναι τα εξής: Γιατί δίνεις υποσχέσεις, αν δεν έχεις την ικανότητα να τiς τηρήσεις; Γιατί δίνεις φλούδες ελπίδες για το μέλλον, όταν ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα αποχωρήσεις από την ζωή του; Και τελοσπάντων γιατί μπαίνεις σε μία σχέση, αν δεν την κρατήσεις μονογαμική;

Απαντήσεις ξεκάθαρες και με σαφήνεια δεν υπάρχουν!

Σε μία σχέση όμως, δεν αποτελεί μόνο η απιστία το ψέμα που πληγώνει. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, που οι περισσότεροι/ες θεωρούν ότι είναι ασήμαντα αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο άσχημα. Για παράδειγμα:

0412824001440672934

1. Ακυρώνεις ραντεβού χωρίς λόγο

Εσύ φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά τον λόγο. Υπάρχουν ορισμένες φορές που θες να αφιερώσεις τον χρόνο σου με τους/τις φίλους/ες σου. Είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κρατήσεις κρυφό και να τον/της αφήσεις στα σκοτάδια. Άλλωστε, μη ξεχνάς ότι όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή. Γιατί να μην είσαι λοιπόν ειλικρινής και αντί γι’αυτό να αραδιάζεις το ένα ψέμα μετά το άλλο για την ακύρωση του ραντεβού σας;

2. Δε νοιάζεσαι για το καλό της σχέσης

Δίνεις τις υποσχέσεις λες και θα ξεχαστούν έτσι απλά, και τηρείς τις ελάχιστες από αυτές. Δε νοιάζεσαι για το αν προχωρήσει η σχέση σας, και για να ακριβολογούμε δεν βοηθάς καθόλου σε αυτό. Αν δεν είναι αμοιβαίο, τότε δεν υπάρχει λόγος να κοροιδεύεις τον άνθρωπο σου που σ’αγαπάει πραγματικά.

3. Τον/την εκμεταλλεύεσαι

Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που μπορεί να κάνει τα πάντα για σένα προκειμένου να σου αποδείξει το μέγεθος της αγάπης του. Γιατί πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να σου τύχει; Και οι δύο είστε μαζί για τους ίδιους λόγους και πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Όπως πιστεύεις ότι σου αξίζουν όλες οι προσπάθειες που κάνει για σένα, το ίδιο ισχύει και για τον/την σύντροφο σου.

4. Δίνεις ψεύτικες ελπίδες

Η ελπίδα δεν είναι απλό πράγμα. Κάποιοι εναποθέτουν όλο τους το είναι για να βασίζονται σε κάτι. Όταν ξέρεις μέσα σου ότι αυτή η σχέση δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ή για να μιλάμε πιο σωστά θα κρατήσει όσο το θες εσύ, κι αφήνεις τον/την σύντροφο σου να κάνει όνειρα με εσάς τους δύο μαζί που αργότερα θα καταστραφούν όπως τα πυργάκια στην θάλασσα από το νερό, τότε μιλάμε για τεράστια κοροϊδία. Ξεκαθάρισε τα πράγματα από την αρχή, και μην αφήνεις να τρέφει ελπίδες χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET