ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 πράγματα που είναι δεδομένο ότι θα συμβούν σε κάθε 20χρονο ανεξαιρέτως!

Δεκαετία των 20. Η πιο ταραχώδης, γεμάτη εμπειρίες, εποικοδομητική και απελπιστική δεκαετία της ζωής μας. Συμβαίνουν διαρκώς πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς και καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε το μονοπάτι μας. Όσο διανύεις περισσότερο τη δεκαετία των 20 υπάρχουν μερικά μαθήματα ζωής που παίρνεις και συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτο να συμβούν σε αυτή […]

Δεκαετία των 20. Η πιο ταραχώδης, γεμάτη εμπειρίες, εποικοδομητική και απελπιστική δεκαετία της ζωής μας. Συμβαίνουν διαρκώς πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς και καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε το μονοπάτι μας. Όσο διανύεις περισσότερο τη δεκαετία των 20 υπάρχουν μερικά μαθήματα ζωής που παίρνεις και συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτο να συμβούν σε αυτή την ηλικία.

Αυτά είναι τα πράγματα που είναι δεδομένο ότι θα σου συμβούν στα 20:

#1 Ο κοινωνικός σου κύκλος θα περιοριστεί

Ναι μεν στο Πανεπιστήμιο θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και παρέες, αλλά θα είναι πολύ σύντομες και θα ξεθωριάσουν εύκολα. Στην πραγματικότητα δε θα σου είναι και τόσο εύκολο να χτίσεις νέες φιλίες, γιατί είτε θα βαριέσαι είτε δε θα έχεις το χρόνο να το κάνεις.

#2 Θα μισείς τη δουλειά σου

Αν ως φοιτητής αποφασίσεις να πιάσεις μία δουλειά για να κερδίζεις το χαρτζιλίκι σου και να βοηθάς στα έξοδα τους δικούς σου, ακόμη κι αν η δουλειά που θα πιάσεις είναι καλύτερη συγκριτικά με των φίλων σου, εσύ δε θα παύεις να τη μισείς. Θα δουλεύεις πολύ και θα πληρώνεσαι ελάχιστα.

#3 Θα πληγώνεσαι διαρκώς

Ανέκαθεν γίνεται αυτό βέβαια, αλλά ειδικά σε αυτή την ηλικία θα το βιώσεις στον υπέρτατο βαθμό. Πρέπει να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι οι άνθρωποι γύρω σου θα σε προδίδουν, θα σε κοροϊδεύουν, θα σε ζηλεύουν και θα σε μειώνουν.

#4 Θα έχεις έντονη ερωτική ζωή

Θα κοιμάσαι με πολλούς, θα περνάς καλά, δε θα δες δεσμεύσεις και γενικά θα ζεις τη ζωή σου. Τι καλύτερο από αυτό!

#5 Θα περνάς μία ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι με hangover

Και θα νιώθεις παντελώς άχρηστος/η για τις απανωτές κραιπάλες που υπομένεις για 4 και πλέον χρόνια. Βέβαια, ταυτόχρονα θα περνάς καλά οπότε το συναίσθημα αυτό θα μετριάζεται.

#6 Θα κάνεις τατουάζ που στα 30 σου θα το μετανιώσεις

Ξεκάθαρα πράγματα. Θα το κάνεις για την εμπειρία κι επειδή το κάνουν όλοι, αλλά επειδή δε θα το έχεις σκεφτεί σωστά και συνειδητοποιημένα, μέσα στην επόμενη δεκαετία θα το μετανιώσεις πικρά.

#7 Το ψυγείο σου θα είναι μονίμως άδειο

Μην τολμήσεις καν να το αρνηθείς. Το ξέρεις και το ξέρω ότι μέσα στο ψυγείο σου υπάρχουν μόνο τα υλικά για τοστ και γάλα. Φυσικά δε μαγειρεύεις παρά μόνο μακαρόνια και όλη τη δουλειά την κάνουν οι ντελιβεράδες. Να ‘ναι καλά τα παιδιά.

#8 Θα τελειοποιήσεις την επιστήμη των selfies

Ειδικά για τα κορίτσια απευθύνεται αυτό. Μη μου πεις ότι δεν το κάνεις. Σέλφι στο μπάνιο, με το φαγητό, στο γυμναστήριο, στη σχολή ακόμη και στα ίδια σου τα όνειρα. Ξέρεις πως να παίρνεις λάικ αν μη τι άλλο.

#9 Θα πληρώσεις συνδρομή στο γυμναστήριο και δε θα πας ποτέ

Άντε να πας δυο με τρεις φορές έτσι διαγνωστικά να δεις τι παίζει, μετά θα καταλάβεις ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι για σένα και φυσικά θα επιστρέψεις στο σπίτι σου για να παραγγείλεις πιτόγυρα λιώνοντας μπροστά στον υπολογιστή.

#10 Το πρώτο σου σπίτι θα είναι μία ποντικότρυπα

Η οποία βέβαια θα σε καλύπτει απόλυτα, θα σε διευκολύνει ως χώρος στο διάβασμα, στη χαλάρωση με φίλους και στο καθάρισμα αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι για πολλά πολλά και πρέπει να βρεις ένα φυσιολογικό σπίτι για να μείνεις σαν άνθρωπος.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET