ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 cringe πράγματα που δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τη σχέση σου στα σόσιαλ!

Δεν ξέρω αν έχω βγάλει τη χολή μου πάνω σε αυτό το θέμα σε άρθρο, αλλά σίγουρα το έχω κάνει στους φίλους μου. Καιρός όμως να τα πω κι από εδώ. Το να μας ζαλίζετε τα @@@ συνέχεια στα social media με αγάπες και λουλούδια, σαλιαρίσματα, ευτυχισμένες στιγμές και με οτιδήποτε άλλο κάνετε παρέα με […]

Θεώνη Σταματοπούλου

11 Ιανουαρίου, 2019

Δεν ξέρω αν έχω βγάλει τη χολή μου πάνω σε αυτό το θέμα σε άρθρο, αλλά σίγουρα το έχω κάνει στους φίλους μου. Καιρός όμως να τα πω κι από εδώ.

Το να μας ζαλίζετε τα @@@ συνέχεια στα social media με αγάπες και λουλούδια, σαλιαρίσματα, ευτυχισμένες στιγμές και με οτιδήποτε άλλο κάνετε παρέα με το άλλο σας μισό, δεν είναι μαγκιά. Είναι αυτοταπείνωση! Προς πληροφόρησή σας, δε ζηλεύουμε! Και δεύτερον, κρατήστε και τίποτα για τον εαυτό σας, βρε παιδιά.

Το να εκτίθεστε με αυτόν τον τρόπο και να μοιράζετε συνεχώς πράγματα που αφορούν το μεταξύ σας, βλάπτει εσάς, όχι εμάς. Κάποια στιγμή θα χωρίσετε πού θα πάει, και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι, γιατί θα ξεκινήσουν οι διαγραφές, τα μπλοκ και τα σχετικά. Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο. Ένα ζευγάρι που νιώθει καλά και έχει μια υγιή σχέση, δεν έχει ανάγκη να δείχνετε και μάλιστα τόσο έντονα. Προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους. Κι αυτό το ζευγάρι επικροτούμε εμείς!

Τα υπόλοιπα είναι φάτε μάτια ψάρια μέχρι να μας τελειώσει…

Με αφορμή όλους αυτούς τους σχεσάκηδες που, θέλουμε δε θέλουμε, αναγκαζόμαστε να βλέπουμε στα μέσα, συγκέντρωσα σε μια λίστα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να μοιράζεται ένα ζευγάρι στα social media: 

1 | Προσωπικές πληροφορίες γενικότερα

Αγαπημένε/η μου, δε μας ενδιαφέρει αν ο/η σύντροφός σου ροχαλίζει, τρώει ακόμη και τα σίδερα, είναι ακατάστατος/η, με τι συχνότητα γ@@@@στε κ.ο.κ. Όλα αυτά αφορούν το ζευγάρι και για τον οποιονδήποτε άλλο, είναι άχρηστες πληροφορίες, για να μην πω και τοξικές. Κάθε φορά θέλουμε να βγάλουμε τα ματάκια μας ή να τραβήξουμε τα μαλλάκια μας, δε μας κουνιέται η ουρίτσα από τη χαρά. Κρατήστε και λίγη ιδιωτικότητα, δεν κάνει κακό.

2 | Προκλητικές φωτο σε άκομψες στιγμές

Aka μετά το σεξ ή μέσα στο μπάνιο ή γενικότερα ημίγυμνοι κάτω από τα σκεπάσματα. Χεστήκαμε ρε παιδιά για το αν κάνετε σεξ και πότε, πού ή με ποιον τρόπο το κάνετε. Να σας πούμε ένα συγχαρητήρια να τελειώνει εκεί η ιστορία; Μην ανεβάζετε τέτοια πράγματα, γιατί όχι απλά δε χαιρόμαστε με τη χαρά σας κάθε φορά που τα βλέπουμε, αλλά κάθε άλλο. Ξερνάμε οι άνθρωποι, χωρίς να φταίμε κιόλας.

3 | Φωτογραφίες από δώρα που έχει κάνει ο ένας στον άλλο

Αυτό το έχω κάνει κι εγώ. Ουπς! Το γράφω, λοιπόν, τόσο για να το βάλεις καλά στο μυαλό σου εσύ όσο κι εγώ, ότι είναι μεγάλο φάουλ. Πραγματικά, δεν αφορά κανένα πέρα από το ίδιο το ζευγάρι, τα ακριβά δώρα που κάνει ο ένας στον άλλο. Τα δώρα είναι προσωπικά και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνονται. Το να ανεβάσεις στα social τι σου πήρε για τη γιορτή σου ο/η φίλος/η σου ή και το αντίστροφο, είναι απλώς επίδειξη. Και ψώνιο δε θες να σε λένε φαντάζομαι.

4 | Λεπτομέρειες από επικούς καβγάδες

Ναι ρε, μπράβο. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το δημόσιο καβγά του Κωστάκη και της Μαρίας για να αποκτήσει ενδιαφέρον το απόγευμά μας. Ρε πάτε καλά; Πόσο χρονών είστε πχια; Αυτά τα κάναμε στο Γυμνάσιο. Θέλετε να σας κοροϊδεύει το Πανελλήνιο; Γιατί δε βρίσκεστε από κοντά να ξεμαλλιαστείτε να τελειώνουμε; Πρέπει δηλαδή να γινόμαστε εμείς μάρτυρες αυτής της κατρακύλας στα social; Σοβαρευτείτεεε.

5 | Καυτές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σας ζωή

Αυτά ούτε με τους φίλους μας δεν πρέπει να τα μοιραζόμαστε, πόσο μάλλον με ολόκληρο το Instagram. Και σε ρωτώ: Ποιον εξυπηρετεί ακριβώς όλο αυτό το πανηγύρι και η έκθεση της σχέσης; Δεν αφορούν κανέναν ούτε τα παρατσούκλια σας, ούτε τι στάσεις κάνετε, ούτε πόσες φορές τελειώνετε και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με τόσο ευαίσθητα και προσωπικά στοιχεία όπως αυτά της σεξουαλικής ζωής.

Σε έναν κόσμο που όλα έχουν ισοπεδωθεί, ειδικά στα social media, κάνετε εσείς τη διαφορά και μη μοιράζεστε και την οποιαδήποτε πληροφορία για τη ζωή σας. Και τη σχέση σας θα προφυλάξετε με αυτόν τον τρόπο και πιο ευτυχισμένοι και υγιείς θα είστε!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET