fbpx

5 καθημερινά πράγματα που απολαμβάνεις όσο τίποτα, μόνο αν τα κάνεις με το άλλο σου μισό!


Όλοι λατρεύουν τα ραντεβού. Είτε είσαι single είτε βρίσκεσαι σε σχέση, το να βγαίνεις με τον/την αγαπημένο/η σου ή με το φλερτ σου και να απολαμβάνετε χρόνο μαζί κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα και δραστηριότητες είναι απλά υπέροχο. Γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, αποκτάτε οικειότητα, συνδέεστε περισσότερο και κερδίζετε εμπειρίες που είναι κρίσιμες για τη συνέχεια της σχέσης.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα ραντεβού που δένουν ένα ζευγάρι. Υπάρχουν κι εκείνα τα απλά και καθημερινά πράγματα που γίνονται τόσο απολαυστικά και σημαντικά όταν τα κάνεις με το άλλο σου μισό που μόνο μπροστά μπορούν να πάνε τη σχέση σας και να την κάνουν πιο ουσιαστική.

Ορίστε μια λίστα με 5 καθημερινά πράγματα που γίνονται πιο απολαυστικά όταν τα κάνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου:

1. Ψώνια/Σουπερμάρκετ

Το σουπερμάρκετ είναι ομολογουμένως από τις πιο βαρετές υποχρεώσεις της εβδομάδας, ωστόσο μαζί με τη σχέση σου αποκτά άλλο νόημα και γίνεται διασκεδαστικό. Αποφασίστε μία μέρα να πάτε μαζί για ψώνια στην αγορά και να πάρετε όλα εκείνα τα πράγματα που είναι αναγκαία για το σπίτι σου/σας. Άλλωστε η βοήθεια ενός άντρα στα ψώνια είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αυτές οι άτιμες σακούλες είναι ασήκωτες πολλές φορές. Επιπλέον, επιστρέφοντας μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί ένα γεύμα και να το απολαύσετε.

2. Καθαριότητα του σπιτιού

Οι δουλειές του σπιτιού από μόνες του είναι ένας κόλαφος και τις αποφεύγεις τόσο ημερησίως όσο και καθημερινά όπως ο διάολος το λιβάνι. Όταν όμως έχεις στο σπίτι τον σύντροφό σου είναι ευκαιρία να τον εκμεταλλευτείς και να τον προτρέψεις να πιάσει δουλειά. Εξήγησε του όμορφα κι ωραία ότι οι δουλειές πρέπει να μοιράζονται για να είναι πιο αποτελεσματικές και να γίνονται γρηγορότερα. Ας αποφασίσει ο καθένας ποιες δουλειές του ταιριάζουν περισσότερο ώστε να καταπιαστεί με αυτές, ενώ ο άλλος θα κάνει κάτι άλλο. Έτσι, η καθαριότητα θα πάρει άλλες πιο διασκεδαστικές διαστάσεις.

3. Βόλτα στο πάρκο

Είναι πολύ όμορφο να απολαμβάνει κανείς τη συντροφιά του εαυτού του και να αφιερώνει χρόνο σε εκείνον/η αλλά σαν τη βόλτα με το σύντροφό σου δεν έχει. Απολαύστε τη βολτούλα και το περπάτημα ώστε να γυμναστείτε και να ξεμουδιάσετε λίγο από το κλείσιμο στο σπίτι. Χαλαρώστε, πείτε τα νέα σας , κάνετε πλάκα ο ένας με τον άλλο κι απολαύστε τη φύση. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας. Καθίστε σε ένα παγκάκι και συζητήστε δίχως αύριο.

4. Γυμναστική

Οι πιθανότητες είναι όταν είσαι σπίτι μόνος/η σου να μη γυμναστείς καθόλου. Βαριέσαι, προτιμάς να φας και γενικότερα να κάνεις οτιδήποτε άλλο από το να βγεις από το comfort zone. Αν όμως βρίσκεται ο σύντροφός σου στο σπίτι, με τη δική του προτροπή θα γυμναστείτε μαζί. Μπορείτε κάλλιστα να βγείτε έξω στο μπαλκόνι, στον κήπο ή και μέσα στο σπίτι, να βάλετε χαρούμενους ρυθμούς να παίζουν και να κάνετε μαζί γυμναστικές ασκήσεις. Άσε που άμα γίνουν πιο άγρια τα πράγματα και πάρουν σέξι διαστάσεις δε θα χρειαστεί να τρέχετε σαν τρελοί να πάτε στο σπίτι, γιατί θα είστε ήδη στο χώρο σας.

5. Κολλημένοι στην κίνηση

Η ζούγκλα της Αθήνας είναι απλά ανυπόφορη. Για να μετακινηθείς καθημερινά πρέπει να αλλάξεις πολλά μέσα και να ταλαιπωρηθείς μέσα στην πολυκοσμία. Αν δε οδηγάς, σίγουρα καθημερινά σπαταλάς απίστευτο χρόνο στο αυτοκίνητο κολλημένος/η στην κίνηση. Αν όμως έχεις μαζί σου παρέα, το αφόρητο συναίσθημα εξισορροπείται και μοιράζεσαι τη δυσφορία σου μαζί με το σύντροφό σου. Βάζετε να παίζει δυνατά η μουσική, συζητάτε, λέτε αστεία και περνάτε την ώρα σας ευχάριστα.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET