ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

7 πράγματα με τα οποία θα ταυτιστεί μόνο ένας 20χρονος που είναι απίστευτα… γκαντέμης!

Όλοι μας γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα άτομο που όλα του πηγαίνουν καλά και του έχουν έρθει εύκολα στη ζωή. Προφανώς όμως, για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι εσύ αυτό το άτομο της παρέας. Αντιθέτως, αναρωτιέσαι καθημερινά τι είναι αυτό που κάνεις τόσο στραβά και προκαλείς το κάρμα σου να παίζει τα πιο άσχημα […]

Θεώνη Σταματοπούλου

3 Δεκεμβρίου, 2017

Όλοι μας γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα άτομο που όλα του πηγαίνουν καλά και του έχουν έρθει εύκολα στη ζωή. Προφανώς όμως, για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι εσύ αυτό το άτομο της παρέας.

Αντιθέτως, αναρωτιέσαι καθημερινά τι είναι αυτό που κάνεις τόσο στραβά και προκαλείς το κάρμα σου να παίζει τα πιο άσχημα παιχνίδια στις πλάτες σου. Η δεύτερη φύση σου είναι η κακοτυχία. Όχι οτι η πρώτη είναι κάτι άλλο, αλλά σκέφτηκα να μη σε πληγώσω μεσημεριάτικα…

Αυτά λοιπόν, είναι τα πράγματα που μόνο όσοι είναι απίστευτα άτυχοι στην καθημερινότητά τους θα καταλάβουν:

#1 Ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό ψήγμα καλοτυχίας στη ζωή σου

Αν και σπάνια, πολύ σπάνια, σου συμβούν μόνο καλά πράγματα μέσα σε μία μέρα το γιορτάζεις δίχως αύριο. Λες ότι δεν μπορεί η τύχη να σε ευνόησε τόσο πολύ σήμερα και ελπίζεις ότι θα αλλάξει ο τροχός της τύχης για σένα και θα σου συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα από εδώ και στο εξής. Κράτα μικρό καλάθι λέω εγώ, γιατί η μπόρα καταφθάνει.

atuxos1

#2 Το κινητό σου θα σου πέσει εκείνη τη στιγμή που θα το βγάλεις για λίγο από την θήκη

Ζημιές από το νερό, ραγισμένη οθόνη, όλα τα καλά τα έχει βιώσει το κινητό σου. Η εγγύηση φυσικά έπαψε να ισχύει από τότε που άρχισαν να σου συμβαίνουν όλες αυτές οι μικροκαταστροφές. Επομένως, πλέον είσαι αναγκασμένος/η να μείνεις με ένα προβληματικό κινητό έως ότου να βρεις τρόπο να πάρεις ένα καινούριο. Congrats!

atuxos2

#3 Το κλάμα της απόγνωσης

Άνθρωπος είσαι κι εσύ κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις. Πόσο να αντέξεις πια; Αφού τα κακά σε βρίσκουν το ένα μετά το άλλο, φτάνει η στιγμή που απλά τα δάκρυα γεμίζουν το πρόσωπό σου και συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχει σωτηρία για σένα. Την ίδια στιγμή βέβαια, δεν μπορείς παρά να βάλεις και τα γέλια για όλα όσα σου συμβαίνουν. Στο τέλος όλοι θα περάσουν για τρελό/ή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

atuxos3

#4 Οι φίλοι σου αρνούνται να πάρουν και το παραμικρό ρίσκο όταν είσαι κι εσύ μαζί

Είσαι μία κινητή καταστροφή. Πας έξω να φας και πασαλείβεσαι με το φαγητό. Πας να κάνεις κάτι που έχει δράση και καταλήγεις να τρως τα μούτρα σου. Πας έξω για ψώνια και ότι ακουμπάς καταστρέφεται ή σπάει. Που να σε πάνε λοιπόν τα παιδιά; Σπέρνεις την καταστροφή. Κάτσε σπίτι σου!

atuxos4

#5 Το κάρμα είναι ο χειρότερος εχθρός σου

Πρέπει να έχεις κάνει κάτι πάρα πολύ κακό για να τσαντίσεις τόσο το σύμπαν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ό,τι δε κι αν κάνεις για να διορθώσεις την κατάσταση ξέρεις πολύ καλά ότι δεν δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό. Θα είσαι άτυχος/η για μία ζωή. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

atuxos5

#6 Είσαι απίστευτα προληπτικός/ή στην καθημερινότητά σου

Τρίτη και 13, περπάτημα κάτω από σκάλες, χτύπημα στο ξύλο, πιστεύεις σε όλα. Φυσικά δεν ανοίγεις ποτέ μα ποτέ ομπρέλα μέσα στο σπίτι γιατί ξέρεις ότι μόνο να δυσχεραίνεις την θέση σου θα καταφέρεις.

atuxos6

#7 Τα τυχερά παιχνίδια κι ο τζόγος δεν είναι το φόρτε σου

Θα παίξεις εσύ σε λοταρία; Χαχαχαχα καλό. Απλά θα σπαταλήσεις τα χρήματά σου. Καλύτερα μείνε έξω από όλα αυτά γιατί μετά δεν θα είναι εκεί κανείς για να μαζεύει τα κομμάτια σου όταν θα σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου στα Σκρατς και στο ΚΙΝΟ.

atuxos7

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET