ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 πράγματα που κάθε 20χρονος πρέπει να σταματήσει να υπεραναλύει εδώ και τώρα!

Γενικά βρισκόμαστε σε μια ηλικία όπου λίγο πολύ υπεραναλύουμε τα πάντα… Από ένα λάικ στο Facebook, ένα αίτημα φιλίας, ένα μήνυμα που μπορεί να έχουμε στείλει και γενικά είμαστε δυστυχώς ανοικτοί στο να επηρεαζόμαστε από αρκετά ασήμαντα πράγματα. Βέβαια σε αυτό οφείλεται και η ωριμότητα που μπορεί να μην έχουμε αλλά και το ίδιο το […]

Default avatar

Guest Author

20 Απριλίου, 2017

Γενικά βρισκόμαστε σε μια ηλικία όπου λίγο πολύ υπεραναλύουμε τα πάντα… Από ένα λάικ στο Facebook, ένα αίτημα φιλίας, ένα μήνυμα που μπορεί να έχουμε στείλει και γενικά είμαστε δυστυχώς ανοικτοί στο να επηρεαζόμαστε από αρκετά ασήμαντα πράγματα. Βέβαια σε αυτό οφείλεται και η ωριμότητα που μπορεί να μην έχουμε αλλά και το ίδιο το μυαλό μας, το οποίο μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια και μέσα σε μερικά λεπτά να μας ρίξει στα Τάρταρα…

Ωστόσο εμείς θα πρέπει όσο γίνεται να είμαστε ανεπηρέαστοι και να μην επιτρέπουμε σε διάφορες σκέψεις να μας χαλάνε τη διάθεση. Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να υπεραναλύουμε:

#1 Αν τον/ την αγαπάς ή όχι

Η έννοια της αγάπης είναι υποκειμενική για τον καθένα. Ωστόσο, η αγάπη δεν έχει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να χτιστεί, όμως δεν πρέπει να είναι βεβιασμένη ή εξαναγκασμένη. Έτσι αντί να σκέφτεσαι αν τον/ την αγαπάς, απλά ζήσε την στιγμή και πέρνα καλά. Μην αναλώνεσαι σκεπτόμενος/η πώς είναι η αγάπη κι ο έρωτας, όταν προκύψει είναι σίγουρο ότι θα το καταλάβεις.


#2 Τι εννοούσε όταν είπε εκείνη την κουβέντα

Μην προσπαθείς να αναλύεις οποιαδήποτε κουβέντα σου λένε, ψάχνοντας να βρεις αν υπάρχει κάποιο κρυφό μήνυμα πίσω από τις λέξεις. Ουσιαστικά εσύ ο ίδιος υποβάλλεις τον εαυτό σου σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία, η οποία στην τελική δεν σου προσφέρει τίποτα. Αν παρατηρήσεις ότι τα λόγια κι οι πράξεις ενός ανθρώπου δεν συμβαδίζουν, τότε πολύ απλά βγάλε τον από τη ζωή σου και μη χαλάς άλλο τη ζαχαρένια σου.


#3 Αν πρέπει να στείλεις εσύ πρώτος/η μήνυμα

Αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα, τότε στείλε το. Είναι τόσο απλό. Ειλικρινά, δεν υπάρχει λόγος να γίνει παιχνίδι στρατηγικής. Είναι απλά ένα… μήνυμα!


#4 Γιατί τελείωσε η προηγούμενη σχέση σου

Μπορεί να μη θέλατε τα ίδια πράγματα. Μπορεί να σε κεράτωσε. Μπορεί να σου είπε ψέματα. Μπορεί να σε βαρέθηκε. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα. Χωρίσατε. Είναι άκρως φυσιολογικό. Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι τους λόγους, προσπάθησε να πάρεις μερικά μαθήματα από αυτό για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η ζωή συνεχίζεται!


#5 Εκείνο το φίλο με τον οποίο έχασες επαφή

Κάποιο άνθρωποι είναι γραφτό να είναι στη ζωή σου για κάποια χρονική περίοδο και άλλοι να μένουν για πάντα. Επιπλέον μπορεί κι οι συγκυρίες να οδήγησαν στο να μην επικοινωνείτε μεταξύ σας πλέον. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι και να το ψειρίζεις.


#6 Αν πρόκειται να παντρευτείς τον/τη τωρινό/ή σύντροφό σου

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ουσιαστικά ζήσε το τώρα κι απλά πέρνα όσο καλύτερα μπορείς. Μη θυσιάζεις την τωρινή σου ευτυχία για το άγχος του τι θα συμβεί μελλοντικά.


#7 Αν θα μείνεις για πάντα single

Αν ψάχνεις τον έρωτα, τότε θα τον βρεις κιόλας. Όμως όλοι οι άνθρωποι περνάνε τη φάση που είναι εντελώς μόνοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οπότε μην σκας και μην το κυνηγάς πάρα πολύ, γιατί ο έρωτας προκύπτει στις πιο ανυποψίαστες στιγμές.


#8 Αν βρίσκεσαι σε καλό σήμειο στη ζωή σου

Η ζωή δεν έχει κανόνες ούτε κατευθυντήριες γραμμές. Κανείς δεν ξέρει αύριο τι του ξημερώνει. Επομένως, όσο καταφέρνεις να μαθαίνεις, να εξελίσσεσαι και να πετυχαίνεις τους στόχους σου, τότε είναι σίγουρο ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο!


#9 Τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου

Όσο κι αν αρνείσαι ότι σε νοιάζει, κατά βάθος σε πειράζει όσο να ‘ναι, να σε σχολιάζουν άλλοι πίσω από την πλάτη σου. Όπως και να το κάνεις, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Όμως έχε στο μυαλό σου ότι πρέπει να ζεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις, δίχως να δίνεις δεκάρα για το τι λένε οι άλλοι. YOLO!


#10 Aν οι άνθρωποι σχολιάζουν την εμφάνισή σου

Φυσικά και τη σχολιάζουν. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Όμως αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι το τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Αν εσύ είσαι χαρούμενος/η με εσένα, τότε η γνώμη των υπολοίπων πολύ απλά περισσεύει!

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET