Τιβί

Power of Love: Η Ειρήνη συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα μετά τα ‘Bachelor’ και ‘First Dates’!

Δύσκολη δουλειά ο έρωτας στην εποχή μας.

Neopolis Team

1 Ιουλίου, 2024

Χθες η τηλεόραση γνώρισε μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Power of Love. Το ριάλιτι που μας είχε χαρίσει κάποτε την Αθηνά και τον Δώρο, γύρισε στο ΣΚΑΪ με την ελπίδα να ξαναζήσει ένδοξες στιγμές όπως το 2018.

Το καμπάκ αυτό λοιπόν, ήταν άλλη μία ευκαιρία για μια συγκεκριμένη παίκτρια, να ψάξει τον έρωτα μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Κάποιος πιο πονηρεμένος θα έλεγε ότι δεν είναι το μοναδικό πράγμα που ψάχνει. Το ακούμε.

Ο λόγος για την Ειρήνη Κατσίγιαννη, η οποία το 2021 διεκδίκησε την καρδιά του bachelor Αλέξη και έχασε (όπως όλες οι άλλες) από την Αθηνά Νιου Γορκ. Το ξεπέρασε όμως, και το 2024 – πριν δυο μήνες για την ακρίβεια – πήγε στο First Dates να κάνει άλλη μία προσπάθεια. Αυτή ναυάγησε ολοκληρωτικά στο τέλος, όταν η 22χρονη φοιτήτρια προσπάθησε να κάνει την πληρωμή του λογαριασμού παιχνίδι, αλλά στράβωσε όταν ηττήθηκε και χρειάστηκε να πληρώσει εκείνη.

Ένιγουεϊζ, η Ειρήνη δεν βρήκε τον έρωτα ούτε στην εκπομπή του Star, οπότε το Power of Love ήταν μονόδρομος. Αυτή τη φορά, ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν ανέχεται την τσιγκουνιά, για να μην ξαναβρεθεί στη ίδια θέση με αυτή που μόλις παρακολουθήσαμε. Συγκεκριμένα, όταν μας συστήθηκε ανέφερε:

Είμαι η Ειρήνη Κατσίγιαννη, είμαι 22 χρονών, έχω μεγαλώσει και ζω στην Αθήνα. Σπουδάζω βοηθός μικροβιολόγου και εργάζομαι ως πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα. Αυτό που με ξενερώνει σε έναν άντρα είναι η τσιγκουνιά, το να μη με σέβεται και να μιλάει άσχημα. Είμαι πολύ ντροπαλή, δεν κάνω την πρώτη κίνηση. Δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love, γιατί αυτή την περίοδο νιώθω έτοιμη να ερωτευτώ.

Αν πάει άπατη και αυτή η προσπάθεια, λογικά θα επενδύσει σε κάποιο νέο ριάλιτι με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έχει πάντως περιθώρια, οπότε κομπλέ. 👍

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET