ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Πόση ώρα παίρνει σε κάθε ζώδιο για να απαντήσει, όταν του στέλνουν μήνυμα!

Τώρα εξηγούνται πολλά...

Με τα μηνύματα να αποτελούν τον κύριο τρόπο επικοινωνίας πλέον, είναι λογικό να μελετάμε καθετί σχετικό με αυτά. Πότε πρέπει να στείλεις; Στέλνεις εσύ πρώτος/η ή περιμένεις τον άλλον; Πόση ώρα αφήνεις για να περάσει μέχρι να απαντήσεις σε ένα μήνυμα; Αυτά και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που σε βασανίζουν όταν πας να ανοίξεις κουβέντα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φυσικά. Διότι με τον/την κολλητό/ή δε νομίζω να το αναλύεις και τόσο το πράγμα.

Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθείς να είσαι εντάξει απέναντι στον άλλον κατά τη συνομιλία σας, η αλήθεια είναι ότι δεν αποφασίζεις εσύ για αυτό. Κι όμως. Το κατά πόσο θα σου πάρει να απαντήσεις ήταν προκαθορισμένο πολύ καιρό πριν πιάσεις το οποιοδήποτε κινητό στα χέρια σου. Όταν ήρθες στον κόσμο κι απέκτησες τα χαρακτηριστικά που απέκτησες λόγω (ποιου άλλου;;) του ζωδίου σου!

Γι’ αυτό λοιπόν, παρακάτω θα δεις πόσο επηρεάζει το ζώδιό σου το χρόνο που παίρνεις για να απαντήσεις σ’ ένα μήνυμα:

ΚΡΙΟΣ

Εάν βρίσκεσαι πάνω από το κινητό σου, απαντάς αμέσως, ενώ διατηρείς τα μηνύματά σου σύντομα, ευγενικά και to-the-point. Ωστόσο, όλη αυτή η τιμιότητα από τη μεριά σου εξαφανίζεται, όταν αρχίζεις να ψιλοβαριέσαι με τη συζήτηση που έχεις ανοίξει και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα γύρω σου να ασχοληθείς.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ Ταύρε, παίρνεις πρώτα το χρόνο σου – τον άάάάπλετο χρόνο σου – και ύστερα αποφασίζεις να κάνεις τη χάρη στον άλλον. Αυτό είτε γιατί δεν έχεις σκεφτεί ακόμα τι απάντηση θα δώσεις, είτε απλώς γιατί δε γουστάρεις να διακόπτεις το οτιδήποτε κάνεις εκείνη την στιγμή, επειδή ο άλλος έχει όρεξη για κουβεντούλα. Καταλήγεις λοιπόν να απαντάς μετά από ώρες, χωρίς καμία υποψία ενοχής.


ΔΙΔΥΜΟI

Σαν Διδυμάκι που είσαι, όταν έχεις διάθεση για συζήτηση, μπορείς να την κρατήσεις ζωντανή για ώρες ολόκληρες. Πραγματικά, είναι δύσκολο να σε σταματήσεις κανείς ή κάτι, όταν βρίσκεις ρυθμό. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, επειδή το μυαλό σου, όπως είναι γνωστό, είναι γεμάτο με χιλιάδες πράγματα ταυτοχρόνως, το να απαντήσεις στο μήνυμα κάποιου την στιγμή που στο στέλνει, δεν είναι κάτι που σε καίει ιδιαίτερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν τα μηνύματα που λαμβάνεις κρύβουν κάποια ένταση, αγένεια και γενικότερα όρεξη για τσακωμό, τότε δε θα βιαστείς να απαντήσεις, αλλά θα τα αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς. Εάν όμως, σου στείλει κάποιο πρόσωπο που αγαπάς πολύ, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή, καθώς θα αισθανθείς πολλές τύψεις ότι τον άφησες στο «περίμενε». Καρκίνος είσαι αφού!


ΛΕΩΝ 

Εσύ λιονταράκι, μην λάβεις κανένα κομπλιμέντο ή έπαινο, θα απαντήσεις πριν προλάβεις να το διαβάσεις καλά καλά! Από την άλλη, εφόσον το μήνυμα που σου έρθει είναι κάπως βαρετό, εριστικό ή επικριτικό, θα του ρίξεις μια ματιά, θα το στείλεις εκεί που ξέρεις και θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα απαντήσεις εν τέλει ή όχι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σ’ αρέσει να παίρνεις το χρόνο σου για να συντάσσεις τα λεγόμενα μηνύματα-σεντόνια, εύγλωττα και με λογοτεχνικό υφάκι (λες και στοχεύεις σε νόμπελ λογοτεχνίας ένα πράγμα), αλλά μόνο εάν γνωρίζεις ότι ο άλλος θα εκτιμήσει τον κόπο σου. Επίσης, εάν βιάζεσαι ή έχεις κάποια δουλειά, και πάλι θα απαντήσεις όσο πιο γρήγορα και σύντομα γίνεται, καθώς δεν αντέχεις να βλέπεις τον αριθμό των ειδοποιήσεων να αυξάνεται επικίνδυνα.


ΖΥΓΟΣ

Είσαι γνωστός για τις καθυστερημένες απαντήσεις σου. Όχι από σκοπιμότητα, αλλά επειδή με τόσα που έχεις στο κεφάλι σου, όντως ξεχνιέσαι. Βέβαια, ένας άλλος λόγος που αργείς να απαντήσεις σε μηνύματα, είναι γιατί δεν είσαι σε φάση να κανονίζεις για ΣΚ, την στιγμή που δεν ξέρεις ακόμη κι ο ίδιος αν έχεις όρεξη για εξόδους. Πάντως, όταν είσαι σε mood για κουβέντα, τότε ναι, του δίνεις και καταλαβαίνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα, με τα οποία έχεις εμμονή να στέλνεις με τις ώώώρες, χωρίς κανένα διάλειμμα, για συζητήσεις πιο φιλοσοφημένες και βαθυστόχαστες. Υπάρχουν όμως και στιγμές που δε θέλεις να έχεις καμία σχέση με το κινητό σου, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεσαι από οποιοδήποτε μέσο, χωρίς καμία εξήγηση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μισείς να γράφεις μηνύματα. Τα θεωρείς πολύ ανούσια, την στιγμή που μπορείς πολύ απλά να μιλήσεις μέσω τηλεφώνου, πιο άνετα και ξεκούραστα. Δεν είσαι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να αφήσεις τα δαχτυλάκια σου να πιαστούν περιγράφοντας λεπτομερώς τι έγινε χθες το βράδυ. Μ’ ένα τηλεφωνάκι όλα λύνονται!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ Αιγόκερε, ανήκεις σε μια ενδιάμεση κατηγορία. Δεν είναι ότι θα σκοτωθείς να απαντήσεις εδώ και τώρα σε κάποιο μήνυμα, αλλά ούτε θα σου πάρει αιώνες για να το κάνεις. Αυτό που προτιμάς είναι να αναλύσεις τι λέει ακριβώς το κάθε μήνυμα και να σκεφτείς την τέλεια απάντηση. Στη συνέχεια, αφού ο άλλος καταλήξει ότι ίσως τελικά να μην είσαι πάνω από το κινητό σου, τότε του έρχεται ο ήχος της ειδοποίησης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ορισμός του απρόβλεπτου γενικότερα στη ζωή, αλλά και ειδικότερα στο κομμάτι των μηνυμάτων. Είσαι ικανός να απαντήσεις ακόμη και ύστερα από 2 χρόνια, με τη δικαιολογία ότι ήσουν πολύ απασχολημένος εκείνο το διάστημα στη ζωή σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα σε πάρουν με τις ντομάτες, εσύ ωστόσο ελπίζεις σε καλή ανταπόκριση στο χιούμορ σου.


ΙΧΘΥΣ

Εάν η συζήτηση είναι δημιουργική και σε εμπνέει, τότε μάλιστα, να αφοσιωθείς σε αυτήν. Ωστόσο, την αφηρημάδα και την απόσπαση προσοχής την έχεις στο τσεπάκι σου, οπότε σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, η συνομιλία είναι καταδικασμένη, το ίδιο και ο άλλος, ο οποίος θα περιμένει για μία απάντηση που δε θα έρθει ποτέ.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET