ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος του Πολυτεχνείου | Οι κλειστοί σταθμοί του μετρό και οι έκτακτες ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας!

Αν και χθες εφαρμόστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τον Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων, σήμερα αναμένεται να επεκταθούν οι ρυθμίσεις και στην περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας καθώς και στους παράλληλους προς αυτούς δρόμους. Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά κι ανάλογα […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Αν και χθες εφαρμόστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τον Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων, σήμερα αναμένεται να επεκταθούν οι ρυθμίσεις και στην περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας καθώς και στους παράλληλους προς αυτούς δρόμους.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά κι ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά τους σταθμούς του μετρό, από τις 14.00 το μεσημέρι θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας αυτοί του Συντάγματος, του Ευαγγελισμού και του Μεγάρου Μουσικής. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ώρα που οι συγκεκριμένοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό, ενώ μέχρι τότε οι συρμοί θα διέρχονται από αυτά τα σημεία χωρίς να σταματούν. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί πως με εντολή της Αστυνομίας ενδέχεται να κλείσουν κι άλλοι σταθμοί του κέντρου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν παραστεί τέτοια ανάγκη.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων, στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων ή ενδεχόμενων ζημιών.

Επιπλέον η Επέτειος του Πολυτεχνείου έχει αναγκάσει τις «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» να πραγματοποιήσουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET