BINGE WATCHING

Ταινίες που ο κόσμος περιμένει να δει με κομμένη την ανάσα αυτήν την περίοδο!

Αδιαμφισβήτητα η σεζόν 2015-2016 για τον κινηματογράφο αναμένεται να είναι μια από τις πλέον επικές της τελευταίας δεκαπενταετίας! Μέσα στη χρονιά δημοσιεύονται συνέχεια trailers, snippets ακόμη και tv spots με μοναδικό σκοπό να μας «ξύσουν τις πληγές», καθώς περιμένουμε υπομονετικά να τις απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έτσι, αφού μελέτησα λίγο τα «Προσεχώς», παραθέτω ένα Top5 […]

Default avatar

Guest Author

8 Νοεμβρίου, 2015

Αδιαμφισβήτητα η σεζόν 2015-2016 για τον κινηματογράφο αναμένεται να είναι μια από τις πλέον επικές της τελευταίας δεκαπενταετίας! Μέσα στη χρονιά δημοσιεύονται συνέχεια trailers, snippets ακόμη και tv spots με μοναδικό σκοπό να μας «ξύσουν τις πληγές», καθώς περιμένουμε υπομονετικά να τις απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έτσι, αφού μελέτησα λίγο τα «Προσεχώς», παραθέτω ένα Top5 με τις πιο πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες ταινίες του επόμενου διαστήματος.

1. Spectre (Πρεμιέρα 12/11/2015):

tainies-tou-etous1

Πρώτο σε αυτή τη λίστα, με την αξία του, βρίσκεται το Spectre. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες είναι προγραμματισμένη για αυτήν την Πέμπτη και όλοι αδημονούμε! Η 24η ταινία της οικογένειας των Bond έχει για τέταρτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Daniel Craig και για δεύτερη φορά στην σκηνοθεσία τον Sam Mendes μετά από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο Skyfall. Με λίγα λόγια, σε αυτήν την ταινία βλέπουμε τον James Bond να έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την παγκόσμιας εμβέλειας εγκληματική οργάνωση εν ονόματι Spectre. Από το trailer και μόνο (περισσότερα θα γράψω μόλις την δω) είναι βέβαιο ότι θα δούμε τρία πράγματα: άπειρη δράση, πιστολίδι κι ωραίες γκόμενες. Δηλαδή …Heaven!

2. The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (Πρεμιέρα 26/11/2015):

tainies-tou-etous2

Σε λιγότερο από ένα μήνα, επιτέλους θα δούμε τον επίλογο της τριλογίας των ταινιών The Hungers Games. Εδώ η Katniss Everdeen έχει πλέον αγανακτήσει και ξεσηκώνει όλους τους κατοίκους όλων των περιοχών με απώτερο σκοπό την τελειωτική μάχη στην Capitol και τη δολοφονία του President Snow! Αυτήν την έρμη την σκηνή που θα τον σκοτώσει, την περιμένω από το Μάρτη του 2012 όπου βγήκε και η πρώτη ταινία(αν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία ελπίζω να γίνει, γιατί αν δε γίνει θα ξενερώσω πολύ άσχημα!).

3. Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (Πρεμιέρα 24/12/2015):

tainies-tou-etous3

Όλοι οι fans των Star Wars θα πάρουν ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Δώρο αφού την Παραμονή Χριστουγέννων είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VII – The Force Awakens! Η συνέχεια της ιστορίας μετά το μακρινό 1983 όπου και προβλήθηκε το Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi, είναι πλέον πραγματικότητα. Ενδεικτικό για την αγωνία με την οποία οι fans περιμένουν το φιλμ, είναι οι 33 εκατομμύρια προβολές που είχε το trailer μέσα στις δυο πρώτες ημέρες δημοσίευσής του. Απλά …ΟΥΑΟΥ!

4. Captain America: Civil War (Πρεμιέρα 6/5/2016):

tainies-tou-etous4

Εντάξει μπορεί να πέφτει λίγο μακριά η 6η μέρα του Μάη αλλά ποιος δεν περιμένει πως και πώς να δει την επική μάχη μεταξύ IronMan και Captain America; Με λίγα λόγια IronMan, Captain America, Black Widow, Scarlet Witch, Vision, Winter Soldier , Ant Man, HawkEye, Falcon ακόμη κι ο SpiderMan… I mean wait for it! Πρώτη φορά τόσοι ήρωες μαζί σε μια ταινία κι απλά εύχομαι να περάσει ο καιρός για να δω επιτέλους αυτό το αριστούργημα! Δε γίνεται να πέσουμε για ύπνο και να ξυπνήσουμε …Μάιο δηλαδή;

5. Suicide Squad (Πρεμιέρα 5/8/2016):

tainies-tou-etous5

Τελευταία ταινία σε αυτή τη λίστα δεν μπορούσε να μην είναι το Suicide Squad. Το ξέρω ότι μπορεί να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα, αλλά μετά την προβολή του trailer στην Comic Con επικράτησε ένας τεράστιος, πλην όμως θετικός, πανικός. Όλοι εντυπωσιάστηκαν από τον Joker, που τον υποδύεται ο Jared Leto και κάνει κατά τη γνώμη μου εξαιρετική δουλειά (αν και δύσκολα θα πλησιάσει τα επίπεδα του Heath Ledger). Η πλοκή της ταινίας σχετίζεται με ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί σουπερ-εγκληματίες να κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά έχοντας ως κέρδος, την επιείκεια στις επακόλουθες ποινές τους. Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ να ‘μαστε, να τις αναλύουμε.

Έτσι λοιπόν, νομίζω πως γίνεται πλήρως κατανοητό από όλους μας ότι οι ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στους επόμενους μήνες αναμένεται και θα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Όσον αφορά την υπομονή που πρέπει να κάνουμε μέχρι την πρεμιέρα τους, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Άλλωστε ο χρόνος περνά γρήγορα, έτσι δεν είναι;

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET