fbpx

Πολλά τα ερωτηματικά με τη σορό της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε στη Ρόδο!


Σίγουρα θα έχετε διαβάσει για την 21χρονη Ελένη, η σορός της οποίας βρέθηκε στη Ρόδο την προηγούμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου.

Τις πρώτες ημέρες, γινόταν λόγος για αυτοκτονία (το κυρίαρχο σενάριο) καθώς επίσης και για ενδεχόμενο ατύχημα που οδήγησε τη νεαρή φοιτήτρια στο θάνατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Κι αυτό διότι σε πρώτο πλάνο έχει έρθει η εγκληματική ενέργεια, με το πόρισμα του ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει αυτήν ακριβώς τη θεωρία.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που έχει αναλάβει την υπόθεση, δεν έχει καμία ένδειξη πως η φοιτήτρια με καταγωγή από το Διδυμότειχο ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αντιθέτως και με βάση την προανάκριση που διενεργείται, φαίνεται πως ο θάνατος προήλθε από πνιγμό (σημάδια στον λαιμό) για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, υποστηρίζουν πως η άτυχη Ελένη εντοπίστηκε από το Λιμενικό στις 28 Νοεμβρίου, φορώντας έναν λυμένο μωβ στηθόδεσμο, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει ίχνη βιασμού. Στη γύρω περιοχή επίσης, δεν εντοπίστηκαν τα ρούχα της κοπέλας, ούτε και κάποιο άλλο προσωπικό της αντικείμενο. Για αυτό άλλωστε, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην εύρεση του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το βασικότερο «κλειδί» στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι Αρχές και δη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχουν εστιάσει σε δύο πολύ βασικά σημεία του γεγονότος. Πρώτον, παρόλο που το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στις 28/11, η Ελένη «φαινόταν online» στο Facebook μέχρι και το πρωί τις 30/11. Και δεύτερον, τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί λεκτικές επιθέσεις στα προφίλ της κοπέλας στα social media, όπου δέχεται χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Οι δύο παραπάνω λεπτομέρειες, θα μπορούσαν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση και να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα: ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την κοπέλα και γιατί;

Η 21χρονη Ελένη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, κάνοντας πρόσφατα μάλιστα την πρακτική της στο Υπουργείο Εξωτερικών. Η αναγνώριση έγινε από τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν άμεσα στο νησί κι επιβεβαίωσαν το χαρακτηριστικό τατουάζ που είχε η κόρη τους στη γάμπα.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης προσπαθεί να βοηθήσει και η φίλη της κοπέλας, η οποία ωστόσο δε φαίνεται να είδε ή να άκουσε κάτι ύποπτο, την τελευταία φορά που συναντήθηκε με την κολλητή της.

Τέλος, όσον αφορά κάποια σημάδια τραυματισμού που βρέθηκαν στο πρόσωπο της φοιτήτριας και που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ώρες, αυτά αποδίδονται στα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε το σώμα της κοπέλας, παρασυρόμενο στα βράχια από τα κύματα της θάλασσας.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET