Τιβί

Το Τατουάζ | Εσείς έχετε «μυριστεί» ποιος είναι ο δολοφόνος τέλος πάντων;

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο να κάνεις οικονομία, σου έχω τη λύση. Ξεκίνα να βλέπεις «Το Τατουάζ» στον Alpha και σου εγγυώμαι ότι Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη που προβάλλονται καινούρια επεισόδια, δε θα το κουνάς από το σπίτι. Καιρό είχαμε να δούμε μια σειρά που να μας καθηλώσει τόσο με το (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) […]

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

4 Οκτωβρίου, 2017

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο να κάνεις οικονομία, σου έχω τη λύση. Ξεκίνα να βλέπεις «Το Τατουάζ» στον Alpha και σου εγγυώμαι ότι Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη που προβάλλονται καινούρια επεισόδια, δε θα το κουνάς από το σπίτι. Καιρό είχαμε να δούμε μια σειρά που να μας καθηλώσει τόσο με το (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) σενάριό της, όσο και με τον πρωταγωνιστή. Ο Ανδρέας Γεωργίου γνωστός κι ως Αχιλλέας από το εξίσου δημοφιλές στο ευρύ κοινό «Μπρούσκο», αφού είχε διαπιστώσει την αγάπη των τηλεθεατών στον τότε συμπρωταγωνιστή του Στέφανο Μιχαήλ, αποφάσισε να τον κάνει πρωταγωνιστή στη νέα του σειρά (και πολύ καλά έκανε).

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας έκανε να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως χιλιάδες τηλεθεατές στήνονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους τα απογεύματα, ενώ παράλληλα δίνουν ρεσιτάλ στο Twitter με τους εύστοχους σχολιασμούς τους.

Υπάρχει ωστόσο ένα σημείο της σειράς, που μας ταλαιπωρεί από την πρώτη μέρα, με τον σεναριογράφο να είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει την πολυπόθητη απάντηση. Προφανώς κι αναφέρομαι στον «ακέφαλος» serial killer με το τατουάζ στο χέρι, που …σφάζει τις γυναίκες λες και είναι τίποτα κοτόπουλα!

Το pattern έχει ως εξής: γυναίκες που έχουν απιστήσει, δεν αξίζει να ζουν σ’ αυτόν τον κόσμο!

Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο ψυχάκιας και τι θέλει από την ζωή μας τέλος πάντων; Αποφάσισα που λέτε, να καταγράψω τις δημοφιλέστερες θεωρίες συνωμοσίας (μαζί με την δικιά μου φυσικά) για το ποιος μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος με τα δεδομένα που μας δίνονται μέχρι στιγμής κι ας είναι πολύ νωρίς…

Οι συνωμοσίες που σας υποσχέθηκα, είναι οι εξής 3:

1. Άγγελος

Ο Άγγελος είναι ένας από τους κολλητούς του Αλέξανδρου. Για την προσωπική του ζωή δε γνωρίζουμε πολλά, πράγμα που σε αρκετούς κινεί τις υποψίες. Πριν λίγες ημέρες είδαμε ότι ο Άγγελος φλέρταρε έντονα της αδερφή και αστυνομικό της Βέρας κι αυτό είναι το μόνο γυναικείο στοιχείο που είδαμε στη μέχρι τώρα πορεία του. Το πλέον ύποπτο σημείο στον εν λόγω χαρακτήρα, είναι το γεγονός πως πιάστηκε στα χέρια με το Λεωνίδα (μπάρμαν) για την παράνομη σχέση που έχει με την γυναίκα του αφεντικού του. Αρκετά ανησυχητικό από την στιγμή που ξέρουμε ότι ο serial killer στοχεύει τις γυναίκες που διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις.

2. Ορφέας

Ο Ορφέας είναι ο έτερος κολλητός του Αλέξανδρου, ο οποίος απ’ όσο γνωρίζουμε μεγάλωσε στο σπίτι του Άλεξ λόγω οικογενειακών προβλημάτων που δεν γνωρίζουμε ακόμη. Η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή κι όπως έγινε γνωστό δεν επιθυμεί ο ίδιος να την δει για λόγους άγνωστους προς εμάς. Είναι ο πλέον μυστήριος χαρακτήρας της σειράς και κατ’εμέ ο βασικός ύποπτος.

Ο Ορφέας ταυτόχρονα έχει τέτοια δουλειά που του επιτρέπει να ταξιδεύει συνεχώς, πράγμα που κάλλιστα θα εξηγούσε οτι ο δολοφόνος βρισκόταν στα Μετέωρα και την επομένη όλως τυχαίως, ο Ορφέας είχε γυρίσει από ταξίδι. Επιπλέον, ο δεσμός που διατηρεί με την αδερφή του Αλέξανδρου και τα συνεχή σχόλια για την αγνότητά της, φαίνονται αρκετά ανησυχητικά αν λάβουμε υπόψη τα κίνητρα του δολοφόνου.

3. Νέα άφιξη

Τέλος, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που υποστηρίζει ότι ο serial killer θα είναι μία νέα παρουσία, ένας νέος ηθοποιός, διότι θα ήταν πολύ προφανές αν ήταν κάποιος που ήδη γνωρίζουμε. Προφανώς και κάτι τέτοιο είναι πιθανό και μένει να φανεί στο επεισόδιο που ξεκινά σε λίγο. Αν πάντως επικρατήσει αυτό το ενδεχόμενο …καλώς μας ήρθε το παιδί!

Όπως δήλωσε και η Κατερίνα Γερονικολού, σήμερα αναμένεται η αποκάλυψη του μανιακού δολοφόνου της αγαπημένης αυτής ερωτικής-αστυνομικής σειράς. Σίγουρα θα περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που η κάμερα θα μας δείξει το πρόσωπο του ηθοποιού και τις συνέπειες που αυτό θα φέρει.

Το επεισόδιο προβλήθηκε κι αποδεικνύεται πως η κοινή γνώμη, είχε απόλυτο δίκιο. Είναι επίσημο πλέον, δολοφόνος είναι ο …Ορφέας!

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET