Τρεις γυναίκες μάχονται για τη θέση της παρουσιάστριας στο Next Top Model!


Επιστρέφει το ‘Next Top Model’ μετά από επτά χρόνια απουσίας και ήδη υπάρχει έντονη ανυπομονησία για την εμπομπή που θα προβάλλεται από το κανάλι του STAR που αναμένεται να μας κολήσει πάλι για τα καλά. 

Μέχρι στιγμής υπάρχουν σκόρπιες πληροφορίες που αφορούν την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια, αλλά προς το παρόν όλα βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ‘Πρω1νό’, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τη Ρούλα Ρέβη, τον Απόστολο Μητρόπουλο, την Έλενα Χριστοπούλου, την Έβελιν Καζαντζόγλου και την Έλενα Γαλυφά. Δυνατά ονόματα όπως καταλαβαίνεις.

Τώρα, όσον αφορά τη θέση της παρουσιάστριας, στο τραπέζι έχουν πέσει τρία ονόματα. Το ένα μάλιστα αποτελεί μεγάλη έκπληξη. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου που έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην παρουσίαση, είναι το πρώτο πρόσωπο που πραγματοποίησε ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού. Η αλήθεια είναι πως είναι στα μέτρα της ένα τέτοιο project και με το χιούμορ και τον πολύ καλό λόγο που διαθέτει η Χρηστίδου, την κάνει κατάλληλη γι’αυτή τη θέση.

Το δεύτερο όνομα που φημολογείται για τη θέση της παρουσιάστριας είναι αυτό της Βίκυ Καγιά, η οποία είχε παρουσιάσει και τις δύο χρονιές το Next Top Model στον ΑΝΤ1. Η ίδια επιθυμεί να βρεθεί ξανά στη σκυτάλη της εκπομπής, ωστόσο αν το ‘Shopping Star’ συνεχίσει, τότε θα την προτιμήσουμε εκεί.

Και πάμε τώρα στην έκπληξη!

Έντονες φήμες επικρατούν και γύρω απ’το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη. Δεν την έχουμε ξαναδεί σε παρόμοιο ρόλο, οπότε σίγουρα αυτό έχει ένα ενδιαφέρον. Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά από μόδα, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και ως τηλεθεατές θα μας άρεσε να τη δούμε να παρουσιάζει το νέο Next Top Model. Βέβαια, για να έρθουν τα νούμερα τηλεθέασης χρειάζεται και εμπειρία από την παρουσιάστρια και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα μπορεί η ίδια να ανταπεξέλθει σε τέτοια πίεση.

Όλα τα ερωτήματα πάντως σε λίγες ημέρες θα έχουν απάντηση!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET