ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ποια ζώδια είναι τα πιο αδιάκριτα και πώς αντιμετωπίζουν το κουτσομπολιό;

Ποιο ζώδιο καίγεται να μάθει τα μυστικά σου; Ποιο θα βάλει όλη του τη μαεστρία για να μάθει τι έκανες χτες το βράδυ; Το ξέρεις πως έχει άμεση, μα άμεση σχέση ο ζωδιακός μας τύπος με την ανάγκη μας να τα ξέρουμε όλα; Εδώ θα μιλήσουμε για το αν το ταίρι σου ή η καλύτερή […]

Neopolis Team

30 Αυγούστου, 2016

Ποιο ζώδιο καίγεται να μάθει τα μυστικά σου; Ποιο θα βάλει όλη του τη μαεστρία για να μάθει τι έκανες χτες το βράδυ; Το ξέρεις πως έχει άμεση, μα άμεση σχέση ο ζωδιακός μας τύπος με την ανάγκη μας να τα ξέρουμε όλα; Εδώ θα μιλήσουμε για το αν το ταίρι σου ή η καλύτερή σου φίλη θέλει να μάθει τα πάντα. Όχι αν θα τα πει σε όλους, αυτό είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε αφήσουν να τους πεις τόσα όσα μπορείς, όσα θέλεις, όσα δεν σε φέρνουν σε αμηχανία τέλος πάντων. Και είναι και άλλοι που καίγονται να τα μάθουν όλα, όλα. Που θα σε τρελάνουν μέχρι να τους τα πεις όλα με το νι και σίγμα. Έλα να σου τους αποκαλύψουμε, να ξέρεις τι σε περιμένει.

Κριός

Ο Κριός που είναι σε όλα του παρορμητικός και γεμάτος φλόγα, είναι πάρα μα πάρα πολύ διακριτικός στα προσωπικά! Δεν χώνει τη μύτη του σε ξένες αποθέσεις, ακόμα και αν είσαι το ταίρι του. Με μόνη εξαίρεση τη ζήλια του, που εντάξει, θα προσπαθήσει να βρει πληροφορίες. Κατά τα άλλα σε αφήνει να του πεις όσα θέλεις. Δεν θέλει να μάθει για το παρελθόν, δεν τον ενδιαφέρει. Σαν φίλος ή φίλη ή ό,τι άλλο, είναι ένα μάλαμα που θα σε ακούσει όταν θέλεις να του εξομολογηθείς κάτι, αλλά δεν θα σε πιέσει ποτέ.

Ταύρος

Ο Ταύρος μια περιέργεια την έχει, αλλά δεν την εκδηλώνει. Έχει την τάση να μάθει τι παίζει στις ζωές των άλλων, και των αγαπημένων του και των φίλων του, αλλά δεν θα γίνει ποτέ φανερά αδιάκριτος. Θα περιμένει να του ανοιχτείς όταν θέλεις εσύ. Θα ρωτήσει κάτι παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Και ούτε θα σου δώσει ποτέ την εντύπωση ότι κρατάει στο μυαλό του όσα του είπες, ποτέ μα ποτέ.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν θυμούνται ούτε τι κάνανε οι ίδιοι, πού να θυμηθούν να γίνουν και αδιάκριτοι. Δεν μπορούν καν να σε ακούσουν αν έχεις να εξομολογηθείς κάτι σοβαρό, γιατί μιλάνε και οι ίδιοι συνέχεια! Δεν θα σε ρωτήσουν πολλά πράγματα, μάλλον δεν θα σε ρωτήσουν τίποτα. Αν σε ρωτήσουν, θα το κάνουν γιατί έτσι κάνουν οι καλοί φίλοι – αδελφοί – σύντροφοι, αλλά δεν συγκρατούν ούτε λέξη! Η μνήμη τους είναι εξαιρετική, αλλά δεν την κουράζουν με προσωπικές ιστορίες, για να την έχουν εύκαιρη για άλλα πράγματα πιο σοβαρά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να τους πεις τίποτα που θα τους στεναχωρήσει και τίποτα που θα τους κάνει να ζηλέψουν, άρα δεν θέλουν να τους πεις τίποτα! Όσο λιγότερα ξέρουν, τόσο καλύτερο για τη σχέση σας, με όποια μορφή κι αν έχει αυτή. Οι Καρκίνοι την ξέρουν αυτή τους την αδυναμία, το ξέρουν ότι και πληγώνονται εύκολα και ζηλεύουν εύκολα και έχουν τη σοφία να μένουν μακριά από τα μυστικά σου. Αδιάκριτοι όχι, δεν είναι καθόλου. Ακριβώς επειδή θυμούνται τα πάντα, προσπαθούν να ξέρουν όσο γίνεται λιγότερα.

Λέων

Οι Λέοντες θα σε περάσουν ανάκριση τρίτου βαθμού και όσα και να τους πεις θα νομίζουν ότι κάτι τους κρύβεις. Δεν το κάνουν από αδιακρισία, το κάνουν γιατί θέλουν να βοηθήσουν, ακόμα και αν δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι εξαιρετικοί ακροατές, και επειδή όταν αγαπάνε – αγαπάνε και δεν αστειεύονται, πάντα θα σου ρίξουν δίκιο, για όλα. Όμως δεν θα σταματήσουν να σε ρωτάνε, και επιτακτικά μάλιστα, ακόμα και όταν θα τα έχεις ομολογήσει όλα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να ξέρουν τα πάντα και να τα αρχειοθετούν για μελλοντική χρήση, αλλά δεν το λένε. Ούτε ρωτάνε. Έχουν τον τρόπο τους να σου εκμαιεύσουν όσα θέλουν να μάθουν και ακόμα περισσότερα, χωρίς καν να το καταλάβεις! Η κουβέντα αρχίζει από τα γενικά και τα αθώα και καταλήγει στο τι έκανες εχθές με λεπτομέρειες, χωρίς να το πάρεις μυρωδιά. Η περιέργειά τους δεν είναι απλή, χειρίζονται τους άλλους μέσα από τις πληροφορίες που παίρνουν. Είναι ένα από τα όπλα τους, τα δικά σου μυστικά.

Ζυγός

Τρελαίνονται να τα ξέρουν όλα και ταυτόχρονα βαριούνται. Οι Ζυγοί έχουν έναν μόνο λόγο να μάθουν τα μυστικά σου: κάνουν αυτόματη σύγκριση με τη δική τους ζωή και τσεκάρουν τι έχουν κάνει σωστά, τι λάθος και τι έχει περάσει όλος ο κόσμος, οπότε να μην ανησυχούν! Η πιο συνηθισμένη τους κουβέντα όταν τους εκμυστηρεύεσαι κάτι, είναι «κι εγώ το ίδιο έπαθα» ή «κι εγώ το ίδιο έκανα». Αυτό τους νοιάζει, να δουν πόσο μοιάζουν τα παθήματά τους. Δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ εναντίον σου αυτά που θα τους πεις. Και ούτε θα τα θυμούνται πάντα, μη νομίζεις…

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τις ζωές των άλλων. Μα πάρα πολύ. Άλλοτε παριστάνουν ότι δεν τους νοιάζει καθόλου και ρουφάνε αυτό που θα τους πεις μυστικά και άλλοτε καίγονται τόσο πολύ, που σε ρωτάνε για τα πάντα, με μάτια που καίνε από ένταση και προσμονή. Τους ενδιαφέρουν τα πάντα, αλλά κυρίως τα ερωτικά και ακόμα πιο ιδιαίτερα τα σεξουαλικά και τα ζητήματα οικογενειακών σχέσεων. Θέλουν να έχουν γνώμη για όλα όχι από κακία, αλλά γιατί στην ουσία είναι ηδονοβλεψίες! Ζουν και τη δική σου περιπέτεια μέσα από την εξομολόγησή σου και αυτό τους προσφέρει την ηδονή πολλών ζωών.

Τοξότης

Βεβαίως και ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα. Βεβαίως και θέλουν να πουν τη γνώμη τους. Αλλά δεν θα σε πιέσουν. Καίγονται να μάθουν, αλλά δεν θα σε πιέσουν ποτέ. Μόνο αν αρχίσεις να διηγείσαι και να εξομολογείσαι, θα καταλάβεις από τα μάτια τους ότι περιμένουν να ακούσουν κι άλλα. Αλλά έχουν ένα μαγικό χάρισμα: αν αυτά που θα πεις δεις ότι τελικά σε εκθέτουν, ότι προχώρησες πιο πολύ από όσο θα ήθελες, και γυρνάνε αμέσως την κουβέντα και ξεχνάνε τι τους είπες. Ειλικρινά το ξεχνάνε.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν θέλουν να ξέρουν ποτέ τίποτα και για κανέναν. Ούτε είναι καλοί ακροατές αν θέλεις ναι και σώνει να τους εξομολογηθείς κάτι. Παίρνουν ένα απλανές βλέμμα και περιμένουν να τελειώσει το βασανιστήριο! Το μόνο πράγμα που θα ακούσουν με απέραντη χαρά, αλλά να μην κρατήσει πολλή ώρα οι διήγηση, είναι καλά νέα! Αυτά ναι, τα γιορτάζουν και τα χαίρονται, αλλά θέλουν τα βασικά, δεν θέλουν να τους πεις τα πάντα. Τα δε κακά νέα και τα προβλήματα, ούτε να τα ακούσουν! Είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά τα βαριά δεν τα μπορούν.

Υδροχόος

Απόλυτα διακριτικό άτομο. Μα απόλυτα. Θα του πεις όσα θέλεις, και μόνον αν επιμείνεις πάρα πολύ. Δεν του αρέσει να εκτίθενται οι άνθρωποι, ειδικά οι αγαπημένοι του. Τους θέλει δυνατούς. Ο ίδιος μιλάει για τα προβλήματά του, ακόμα και σε αγνώστους, με μεγάλη ευκολία. Αλλά θα σε κόψει αν ξεκινήσεις μια κουβέντα που σε αφορά άμεσα. Πρέπει να τον πείσεις ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε την άποψή του και τότε θα σε ακούσει με προσοχή επιστήμονα, κρατώντας σημειώσεις.

Ιχθείς

Γεννήθηκαν για να τα ακούν όλα και να τα μαθαίνουν όλα. Θέλουν να τους πεις τα πάντα, και ειδικά τα ερωτικά σου! Θέλουν να μάθουν και τις λεπτομέρειες. Το παράδοξο είναι ότι ενώ σε διακόπτουν συνέχεια όταν μιλάς, και φλυαρούν συνεχώς λέγοντάς σου τα πάντα και γα τη δική τους ζωή, κάνοντας ένα κομφούζιο – κουβέντα, τελικά θυμούνται τα πάντα, όλα όσα τους είπες, σαν να έχουν καταγραφέα. Η τάση τους αυτή έχει να κάνει με τη ρευστότητά τους. Θέλουν να κολυμπάνε και μέσα στις ζωές των άλλων, δεν τους φτάνει η δική τους.

Πηγή: WomanTOC.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET