Είναι viral

Μήπως σου έχουν μείνει οι κάρτες Pokemon από το σχολείο; Παίζει να γίνεις πλούσιος!

Δεν έχουμε διάθεση να το παίξουμε νοσταλγοί και παρελθοντολάγνοι. Δε θα συγκρίνουμε τα σημερινά παιδιά που «σκοτώνονται» για 10 likes στο Instagram, σε σχέση με τη δική μας παιδική ηλικία που παίζαμε με τάπες και κάρτες Pokemon, που διοργανώναμε μονομαχίες Yu-Gi-Oh και που λιώναμε στο ποδόσφαιρο και το μπασκετ στα προαύλια των σχολείων. Το ποια […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2018

Δεν έχουμε διάθεση να το παίξουμε νοσταλγοί και παρελθοντολάγνοι. Δε θα συγκρίνουμε τα σημερινά παιδιά που «σκοτώνονται» για 10 likes στο Instagram, σε σχέση με τη δική μας παιδική ηλικία που παίζαμε με τάπες και κάρτες Pokemon, που διοργανώναμε μονομαχίες Yu-Gi-Oh και που λιώναμε στο ποδόσφαιρο και το μπασκετ στα προαύλια των σχολείων.

Το ποια εποχή ήταν/είναι καλύτερη, θα το δείξει η πορεία και η εξέλιξη των πραγμάτων…

Εδώ θα μιλήσουμε για την τρέλα ενός τύπου (και την κωλοφαρδία κάποιου άλλου) ο οποίος πλήρωσε όσο όσο για μια σφραγισμένη συλλογή από σπάνιες κάρτες Pokemon.

Πιο συγκεκριμένα, ο οίκος δημοπρασιών Huggins & Scott έβγαλε σε δημοπρασία μία από τις πρώτες εκδόσεις κουτιών με τις αγαπημένες μας κάρτες. Σε αυτό, διατίθενται 36 σφραγισμένα πακέτα, από τα οποία το καθένα περιέχει έναν συνδυασμό 9 καρτών από: απλές κάρτες, ασυνήθιστες κάρτες, κάρτες ενέργειας και μία «μαγική» κάρτα. Σύνολο: 9 x 36 = 324 κάρτες Pokemon που διαθέτουν ελάχιστα άτομα στον κόσμο!

Για να καταλάβετε την αξία τους, πέρσι μία πραγματικά σπάνια «μαγική» κάρτα πωλήθηκε έναντι 55.000 δολαρίων στο e-Bay!

Συνεπώς τα 56.000$ τα οποία χρειάστηκε να δαπανήσει ο συλλέκτης για να κερδίσει τη δημοπρασία, ήταν μάλλον… τιμή ευκαιρίας, δε συμφωνείτε; Λίγο τυχερός να είναι, όλο και κάποια σπάνια «μαγική» κάρτα θα περιέχεται στις 324 που αγόρασε.

Τι λετε λοιπόν; Μήπως να περάσετε μια βόλτα από την αποθήκη να δείτε τι σας έχει ξεμείνει; Πού ξέρετε, αν όχι οι κάρτες, τότε οι τάπες και τα ταποβόλα μπορεί να σας κάνουν πλούσιους σε μια μέρα. Αρκεί βέβαια, να μη σας πρόλαβε η… σκούπα της μαμάς!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET