Έρευνες λένε

7 πληροφορίες που κάθε 20χρονη αγνοούσε μέχρι σήμερα, για το γυναικείο στήθος!

Πόσα πραγματικά γνωρίζεις για το ίδιο σου το σώμα και δε για το στήθος σου που είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σώματός σου; Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που αγνοείς κι είναι αναγκαίο να πληροφορηθείς ώστε να έχεις μία πιο σφαιρική γνώση για τα μυστικά, τις δυνατότητες και τις απειλές που μπορεί να […]

Πόσα πραγματικά γνωρίζεις για το ίδιο σου το σώμα και δε για το στήθος σου που είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σώματός σου; Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που αγνοείς κι είναι αναγκαίο να πληροφορηθείς ώστε να έχεις μία πιο σφαιρική γνώση για τα μυστικά, τις δυνατότητες και τις απειλές που μπορεί να περικλείει κάθε φορά το στήθος σου.

Αυτές είναι μερικές πληροφορίες για το γυναικείο στήθος που έως τώρα αγνοούσε καθεμία από εμάς:

1. Το στήθος παχαίνει

Κι αυτός είναι ο λόγος που το στήθος χαλαρώνει και κρεμάει σιγά σιγά. Το κακό είναι ότι υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να το σταματήσεις, καθώς πρόκειται για μία φυσική διαδικασία.

2. Ορισμένες γυναίκες έχουν παραπάνω από 2 θηλές

Η ύπαρξη μίας επιπλέον θηλής, γνωστή ως πολυθηλία ή υπεράριθμη θηλή, είναι μια συχνή πάθηση που εμφανίζεται σε πολλές γυναίκες. Η επιπλέον θηλή μπορεί να εμφανιστεί και στον άντρα και στη γυναίκα κι είναι αποτέλεσμα γονιδίων. Στην πραγματικότητα, 1 στις 50 γυναίκες, διαθέτουν μία τρίτη θηλή. Δεν το λες και λίγο το ποσοστό.

3. Είναι αναγκαίο να το τσεκάρεις τη βδομάδα μετά την περίοδό σου

Συγκεκριμένα, αν θες να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου, η καλύτερη στιγμή είναι 3 με 5 ημέρες αφού έχει τελειώσει η περίοδός σου. Τότε το στήθος σου είναι λιγότερο τρυφερό και πρησμένο κι έτσι ο γιατρός μπορεί να εντοπίσει καλύτερα τυχόν ανωμαλίες.

4. Κατά πάσα πιθανότητα φοράς λάθος μέγεθος σουτιέν

Αν για οποιονδήποτε λόγο, το σουτιέν σου σε ενοχλεί, σε δυσκολεύει στην κίνηση ή στην αναπνοή σου, τότε φοράς λάθος μέγεθος. Το σουτιέν σου θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις υπέροχα, όχι να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Επίλεξέ το με προσοχή λοιπόν.

5. Το μέγεθός του έχει διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ζωής σου

Ανάλογα την ηλικία, τα κιλά και την περίοδό σου, το στήθος σου μεγαλώνει ή μικραίνει ανά φάσεις. Για παράδειγμα το junk food δυστυχώς, πηγαίνει στο στήθος με αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά του να βρεις το σωστό μέγεθος σουτιέν.

6. Μπορείς να έχεις οργασμό από τις ρώγες σου

Συγκεκριμένα, η διέγερση των γεννητικών οργάνων με αυτή των θηλών εκλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο από τον εγκέφαλο μίας γυναίκας και φυσικά μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

7. Το αριστερό στήθος είναι συνήθως μεγαλύτερο από το δεξί

Κανένα σημείο του σώματός σου δεν είναι απόλυτα ίδιο με το ζευγάρι του. Έτσι και το στήθος διαφέρει. Είτε το έχεις παρατηρήσει είτε όχι, το αριστερό σου στήθος είναι πιθανώς μεγαλύτερο από το δεξί. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στις περισσότερες γυναίκες, όχι όμως πως δεν υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET