ΕΛΛΑΔΑ

Πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη δίνει 100€ σε όποια παρέα «τσακίσει» τεράστια πίτσα 1 μέτρου!

To challenge κυριολεκτικά.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

25 Οκτωβρίου, 2022

Συνήθως μια βραδιά με πίτσα κλείνει με κάθε άτομο από την παρέα να διεκδικεί το τελευταίο κομμάτι λες και εξαρτάται η ζωή του από αυτό. Είναι αλήθεια ότι η πίτσα βγάζει τον πιο κτητικό εαυτό μας. Θεωρήστε λοιπόν το challenge να καταβροχθίσουμε ομαδικώς ένα πιάτο με διάμετρο 1 μέτρο και περίμετρο 3,2 μέτρα, παιχνιδάκι!

Οκ, η μεγάλη αυτοπεποίθησή μας μπορεί να μη δικαιολογείται απόλυτα, μιας και η δοκιμασία δεν έχει βρει ακόμα τον νικητή της, αλλά για κάποιο λόγο το βλέπουμε too easy.

Πιο συγκεκριμένα όμως, η πιτσαρία Raffaele’, η οποία έχει τρία καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμο, Πολίχνη και Τούμπα), φτιάχνει τη μεγαλύτερη πίτσα που έχεις δει σε μενού, με ονομασία Challenge και βάρος 7 κιλά! Είναι η μόνη φορά που μπορείς στ’ αλήθεια να παραγγείλεις μόνο ένα πιάτο με την παρέα σου και να χορτάσετε όντως (χωρίς να σου τσιμπάνε από το φαγητό σου όσοι έλεγαν ότι δεν πεινάνε και πολύ). 

Η ονομασία της ‘Challenge’ προέκυψε από τη δοκιμασία που δημιούργησαν γύρω από αυτήν, και η οποία είναι:

«Πιστεύεις ότι εσύ και η παρέα σου μπορείτε να την τσακίσετε; Δήλωσε συμμετοχή τώρα και διεκδικήστε 3 δωροεπιταγές των 100€ για να φάτε ακόμη περισσότερο! Το challenge θα γίνει και στα 3 καταστήματά μας, όπου στο καθένα θα διαγωνιστούν 3 ομάδες των 4 ατόμων. Η ομάδα που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο σε κάθε κατάστημα, κερδίζει δωροεπιταγή των 100€ για να δοκιμάσει όλο το μενού μας!».

Our toxic trait είναι ότι πιστεύουμε πως το ‘χουμε, ενώ στην πραγματικότητα έχει δυσκολέψει πολύ όσους προσπάθησαν. Το viral αυτό πιάτο άλλωστε, χορταίνει άνετα 15 άτομα, ενώ για την παρασκευή της χρειάζεται προπαραγγελία.

Όσο για το πώς ήρθε η ιδέα, ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Νίκος Καραγεώργος, μίλησε στο thestival.gr και είπε πως:

Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την ημέρα που άνοιξε η επιχείρηση είπα να κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Προέκυψε σαν μία ιδέα για μία γιορτή στα καταστήματα. Ήθελα να κάνω κάτι ασυνήθιστο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET