fbpx

Πήρες το πτυχίο, και τώρα; 24 τρόποι να αναβαθμίσεις την καριέρα σου!


[sponsored]

Επιτέλους, πήρες το πολυπόθητο πτυχίο και πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό σου το κατόρθωμα! 

Και τώρα τι; Να ψάξεις κατευθείαν για δουλειά ή μήπως να παρακολουθήσεις ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου;

Σίγουρα θα γνωρίζεις πως στην εποχή μας, το πτυχίο από μόνο του δεν αρκεί για να βρεις τη δουλειά που θέλεις με τους όρους που τη θέλεις. Όμως, το να κάνεις ένα Master, θα σου προσφέρει ευκαιρίες στην αγορά εργασίας που δεν είχες καν φανταστεί.

Είτε έχεις ήδη μία θέση και εργάζεσαι αλλά θέλεις να πάρεις προαγωγή, είτε τώρα ετοιμάζεσαι να μπεις στην αγορά εργασίας, το Master θεωρείται… must!

Οι λόγοι για να κάνει κανείς ένα Μεταπτυχιακό είναι πολλοί και σημαντικοί αν μη τι άλλο.

Ένα Master σου δίνει την ευκαιρία να εξειδικευτείς στο αντικείμενό σου, να εμβαθύνεις περισσότερο σε γνώσεις που ήδη έχεις ή να αποκτήσεις νέες σε κάποιο άλλο πεδίο πέρα από αυτό των βασικών σπουδών σου, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στη φάση που αναζητάς μεταπτυχιακό, ξέρουμε πού πρέπει να απευθυνθείς για να κάνεις το επόμενο βήμα στις σπουδές σου και να απογειώσεις την καριέρα σου.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και προσφέρει 24 διαφορετικά Masters σε συνεργασία με πέντε κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια. Με μεταπτυχιακά προγράμματα σε σύγχρονες και περιζήτητες για την αγορά εργασίας εξειδικεύσεις, είναι η ιδανική επιλογή για να συνεχίσεις τις σπουδές σου.

Και όλα αυτά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Τα τελευταίας γενιάς εξοπλισμένα εργαστήριά του ανά ειδικότητα, η βιβλιοθήκη, τα αμφιθέατρα, οι αίθουσες διδασκαλίας και οι χώροι αναψυχής, δημιουργούν τις βέλτιστες προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες για ένα άρτιο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα και μια εμπειρία φοίτησης διεθνών προδιαγραφών.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς εγγυάται σπουδές που θα σου προσφέρουν μία επιτυχημένη καριέρα και μία καλή θέση εργασίας στο μέλλον.

Με το εύρος των Mαsters που διαθέτει, είμαι βέβαιη πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις και καλύπτει τις ανάγκες σου. Από Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακά, Πληροφορική και Επιστήμες Υγείας, μέχρι Ανθρωπιστικές και Πολυτεχνικές Επιστήμες.

Πάμε να τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά:

  • Αν σε ενδιαφέρει να ανελιχθείς στον χώρο των Επιχειρήσεων, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα βρεις το κορυφαίο MBA International Business.

Πρόκειται για ένα ελληνόφωνο πρόγραμμα σπουδών, με διάρκεια ενός έτους και με ωράριο ιδανικό για εργαζόμενους. Η επιτυχής ολοκλήρωση του οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών Master of Business Administration από το University of East London και επιταχύνει την επαγγελματική σου εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων κάθε κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αν νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας, κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.

  • Αν η ενασχόληση με τα social media σε ιντριγκάρει τόσο που θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτά, τότε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital & Social Media Marketing είναι για εσένα.

Επικεντρώνεται στις τελευταίες τάσεις της ψηφιακής εποχής, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψηφιακού μάρκετινγκ που μεταφέρουν τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή της και προσανατολίζεται στην πρακτική εφαρμογή των εργαλείων (ψηφιακών κοινωνικών μέσων, ψηφιακή διαφήμιση, ψηφιακή παρουσία κα) μέσω της δημιουργίας ολοκληρωμένων project.

Με άλλα λόγια είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις την τέχνη των social media. Μάθε περισσότερα γι’ αυτό εδώ!

Το καλό με το MSc Information Technology είναι ότι προσφέρει εξειδίκευση σε εφαρμογές της Πληροφορικής σε εταιρικά/εμπορικά πλαίσια. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους που προέρχονται από διαφορετικά επιστημονικά πεδία, όπως θετικές ή οικονομικές επιστήμες, να αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις Πληροφορικής και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και σε αυτόν τον τομέα.

Αν σου έκανε «κλικ», δεν έχεις παρά να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου εδώ.

Το MSc Information Security & Computer Forensics είναι το μοναδικό Μaster που προσφέρεται στην Ελλάδα πάνω στην Ασφάλεια Πληροφοριών και στην Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, έναν παγκοσμίως ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα που προσφέρει ολοένα και περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τεχνολογικά, νομικά και διαχειριστικά θέματα του κλάδου δίνοντας στους φοιτητές ολοκληρωμένη και σφαιρική αντίληψη του αντικειμένου των σπουδών τους. Και φυσικά παρέχεται με ωρολόγιο πρόγραμμα που εξυπηρετεί όσους εργάζονται ήδη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.


Πρόκειται για δύο μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο, παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας. Ο λόγος για το Βρετανικό Solent Univerity με έδρα το Southampton.

Στόχος και των δύο αυτών Masters είναι να εμβαθύνουν σε επιμέρους τομείς της ναυτιλιακής βιομηχανίας ώστε οι απόφοιτοί τους να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να διεισδύσουν τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά εργασίας.

Αναλυτικές πληροφορίες και για τα δύο προγράμματα θα βρεις εδώ.

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Πληροφορική και η Ναυτιλία είναι τρεις αναμφίβολα δελεαστικοί κλάδοι.

  • Εξίσου, ελκυστικός όμως είναι και ο τομέας της Φυσικοθεραπείας στον οποίο, τα τελευταία χρόνια, στρέφονται όλο και περισσότεροι νέοι επαγγελματίες. Πώς μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες να ξεχωρίσεις ανάμεσά τους; Διευρύνοντας την τεχνογνωσία σου με το Μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία (MSc Physiotherapy).

Είναι το πρώτο και μοναδικό αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Φυσικοθεραπεία, που παρέχεται στην Ελλάδα και η επιτυχής ολοκλήρωση του οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών Master of Science από το University of East London.

Τα μαθήματα γίνονται στα εξειδικευμένα εργαστήρια Φυσικοθεραπείας του Κολλεγίου τα οποία διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κλινικά σεμινάρια με σύγχρονη θεματολογία. Φυσικά, το ωρολόγιο πρόγραμμα, και σε αυτό το Master, είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να είναι βολικό για κάποιον επαγγελματία που ήδη εργάζεται.

Για να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό το Master, μπες εδώ.


Από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που καλύπτει τόσο μεγάλο εύρος επιστημών, όπως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει επτά διαφορετικές εξειδικεύσεις Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής.

Όλα τα παραπάνω ήταν μόνο μερικές από τις επιλογές σε Masters που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Αν, λοιπόν, επιθυμείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας και να ακολουθήσεις μια καριέρα με ανοδική πορεία, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι η πιο σωστή αφετηρία.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET