ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Εκπαιδευόμενη πιλότος πέθανε μετά από τσίμπημα κουνουπιού στο κούτελο!

Υπάρχει κάτι από το οποίο να μην κινδυνεύουμε να πεθάνουμε; Ήρεμα ρωτάμε!

Neopolis Team

7 Ιουλίου, 2022

On our way να καταστρέψουμε τις διακοπές σας, ειδικά άμα έχετε κλείσει camping!

Τα τσιμπήματα από κουνούπια είναι κάτι με το οποίο αναγκαστικά συμφιλιωνόμαστε κάθε καλοκαίρι. Δεν υπάρχει βράδυ που να μη στριφογυρνάς στον ύπνο σου με νεύρα από το ενοχλητικό ζουζούνισμα στο αυτί σου και στη συνέχεια φαγούρα σε χέρια και πόδια. Ακόμα χειρότερα πάνε κάτι συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους, που καταλήγουν σε συμπόσιο για ένα ολόκληρο σόι κουνουπιών. Γενικά, πέφτει πολύ τσίμπημα και έχουμε εξοικειωθεί με αυτό. Ε μάλλον δε θα έπρεπε.

Όχι να σας αγχώσουμε δηλαδή, αλλά μια 21χρονη κοπέλα από το Μπέρι της Αγγλίας τσιμπήθηκε στο μέτωπο και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ύστερα από νοσηλεία.  

Το περιστατικό έγινε πέρσι τέτοια εποχή, με την κατά τ’ άλλα υγιέστατη εκπαιδευόμενη πιλότο, Oriana Pepper, να ταξιδεύει στο Βέλγιο με τον σύντροφό της για να εξεταστεί στην πτήση δι’ οργάνων έχοντας ήδη περάσει τις θεωρητικές της εξετάσεις. Όπως δήλωσε το αγόρι της, James Hall, κατά τη διαμονή τους εκεί τους είχαν τσιμπήσει πολλές φορές κουνούπια, χωρίς όμως να παρουσιάζουν κάποια αντίδραση.

Το ένα από τα τσιμπήματα της Oriana ωστόσο έγινε στο μέτωπο, δίπλα στο δεξί της μάτι, με το σημείο να πρήζεται και να δείχνει μολυσμένο. Στις 7 Ιουλίου εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά. Στις 9/7 είχε παραισθήσεις και δυσκολία στην ομιλία της, ενώ στις 12 του μηνός πέθανε. Δυστυχώς, η 21χρονη είχε μολυνθεί σοβαρά από το έντομο, η οποία μόλυνση έφτασε στην καρωτίδα της και προκάλεσε σηπτικό σοκ στον εγκέφαλό της.

Ο ιατροδικαστής είπε στην οικογένεια της κοπέλας πως δεν είχε ξανασυναντήσει τέτοιο περιστατικό. «Είναι από αυτά τα πράγματα που αποτελούν πολύ ατυχή τραγωδία για μια τόσο νέα γυναίκα, η οποία είχε μια υπέροχη καριέρα και ζωή μπροστά της.»

Η Oriana άφησε πίσω της γονείς και δύο αδέρφια, ένας εκ των οποίων επίσης εκπαιδευόμενος πιλότος. Ο πατέρας της σημείωσε πως η ίδια είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις, γι’ αυτό και στη μνήμη της, η οικογένειά της δημιούργησε ένα μικρό πρόγραμμα υποτροφιών για να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να γίνουν πιλότοι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET