ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το τερμάτισε | Πήγε να δώσει εξετάσεις με 7 εικόνες Αγίων!

Τα μέγαλα μέσα επιστρατεύουν πολλοί φοιτητές προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν μάθημα στην εξεταστική, έστω και με ένα πέντε. Ξέρετε τώρα, πέρα από ευφάνταστα σκονάκια, το πηγαίνουν και σε άλλο επίπεδο. Προσευχές, κεράκια, σταυροκοπήματα σαν τον Ντάνο κτλ κτλ. Κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, βέβαια. Διότι ένας φοιτητής του εξωτερικού, θέλησε να ξεγελάσει τους […]

Neopolis Team

15 Ιουνίου, 2018

Τα μέγαλα μέσα επιστρατεύουν πολλοί φοιτητές προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν μάθημα στην εξεταστική, έστω και με ένα πέντε. Ξέρετε τώρα, πέρα από ευφάνταστα σκονάκια, το πηγαίνουν και σε άλλο επίπεδο. Προσευχές, κεράκια, σταυροκοπήματα σαν τον Ντάνο κτλ κτλ.

Κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, βέβαια. Διότι ένας φοιτητής του εξωτερικού, θέλησε να ξεγελάσει τους επιτηρητές με τη βοήθεια της θρησκείας. Όχι, δεν έκανε κάποιο τάμα, ούτε άναψε λαμπάδα ίσα με το μπόι του, αλλά πήρε μαζί του εφτά εικόνες Aγίων για να βάλουν το χεράκι τους.

Ωστόσο, δεν ήταν τόσο αθώα η κίνηση αυτή, αφού ένα απ’τα εικονίσματα που είχε μπροστά του ήταν τάμπλετ, χωρίς όμως να μπορούσε κάποιος να το ξεχωρίσει εύκολα. Αυτό που έκανε δηλαδή ο μαθητής, ήταν να αλλάζει την εικόνα του Aγίου, σε μια άλλη εικόνα με τις απαντήσεις των θεμάτων.

Υπέροχος!

Δείτε το βίντεο:

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET