fbpx

Πες μας τι ζώδιο είσαι, να σου πούμε πώς τον απολαμβάνεις τον οργασμό!


Η αλήθεια είναι πως όσο τα σνομπάρουμε τα ζώδια, άλλο τόση σημασία τους δίνουμε όποτε πέφτουμε πάνω τους. Βαθιά μέσα μας, μας καίει τι έχουν να πουν κάθε φορά, μιας και τα λεγόμενά τους έχουν βγει ολόσωστα ουκ ολίγες φορές. Είτε μας ταλαιπωρούν τα ερωτικά μας, είτε τα οικογενειακά μας, είτε θέματα με τη σχολή και τη δουλειά, θέλουμε να δούμε τι έχουν να μας πουν.

Ωστόσο, κάτι που δεν περίμενες ποτέ είναι ότι μπορούν να φανερώσουν ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο φτάνεις σε οργασμό. Εγώ τα λέω. Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό από τα άστρα! Κι απ’ ότι φαίνεται, ούτε από τους υπόλοιπους… Γιατί όποιος ξέρει το ζώδιό σου, τώρα θα ξέρει ότι έρχεσαι σε οργασμό κάπως έτσι:

Κριός: Έντονος και γρήγορος

Ο οργασμός του Κριού είναι μεν γρήγορος, αλλά πολύ έντονος, όπως ακριβώς και η ιδιοσυγκρασία του. Ασυγκράτητη και φλογερή. Στον Κριό αρέσει το kinky σεξ, με τα φετίχ του και τα όλα του, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς που φτάνει αμέσως στην κορύφωση και τη ζει στο τέρμα.


Ταύρος: Αργός και εκτεταμένος

Όταν έχουμε να κάνουμε με το πιο αισθησιακό ζώδιο, είναι αναμενόμενο πως για να έρθει σε οργασμό το πάει αργά και σταθερά για να απολαύσει όλη τη διαδικασία. Του Ταύρο δεν του αρέσουν οι βιασύνες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τέτοια προσωπική στιγμή. Και μπορεί για τον/τη σύντροφο του να μοιάζει με αιωνιότητα, για τον Ταύρο ωστόσο όταν φτάσει σε οργασμό, έχει τόση μεγάλη διάρκεια που τον στέλνει στον Παράδεισο.


Δίδυμοι: Χαμός, φωνές και ουρλιάχτα

Ο Δίδυμος του δίνει και καταλαβαίνει σε ό,τι αφορά το σεξ γενικότερα, και ειδικότερα στον οργασμό. Είναι ένα ακόμη ζώδιο που αγαπάει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες και δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις. Το αποτέλεσμα όλων αυτών μαζί, δημιουργεί μία κορύφωση τόσο εκρηκτική που δεν μπορεί να κάνει τον Δίδυμο να σιγάσει. Λυπάμαι τους γείτονες γι’ αυτά που θα ακούσουν, γιατί πραγματικά θα τους φύγουν τ’ αυτιά από τα ουρλιαχτά ηδονής.


Καρκίνος: Συναίσθημα και πάλι συναίσθημα

Ξέρουμε όλοι πώς είναι τα Καρκινάκια. Ευαισθησία, τρυφερότητα, κυκλοθυμία κι όλα αυτά μαζί γίνονται μέρος του σεξ. Το σεξ που κάνει ένας Καρκίνος, είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Και το αποτέλεσμα της ιεροτελεστίας αυτής, είναι ένας οργασμός γεμάτος συγκίνηση και συναισθηματισμό, που κάποιες φορές ο Καρκίνος δεν μπορεί να διαχειριστεί. Γι’ αυτό και μπορεί να του ξεφύγει κάνα δάκρυ σε συνδυασμό με το ουρλιαχτό την στιγμή της κορύφωσης.


Λέων: Τι κάνω μόνος/η μου…

Ο Λέοντας μπορεί να λατρεύει το σεξ, όμως το λατρεύει ακόμα περισσότερο όταν αυτό περιλαμβάνει μόνο τον εαυτό του. Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη του σεξουαλική δραστηριότητα κι ο οργασμός που προσφέρει στον εαυτό του απλά… μοναδικός. Όσο καλό κι αν είναι το σεξ με τον/τη σύντροφο του, ποτέ δε θα μπορέσει να συγκριθεί με τον οργασμό που πετυχαίνει μόνος/η του/της.


Παρθένος: Αθόρυβος όσο δεν πάει

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που παίζει να μη λένε κουβέντα καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ. Κακό παιδιά αυτό, να το αλλάξετε. Η σιωπή των αμνών λοιπόν, θα επιφέρει προφανώς έναν αντίστοιχο οργασμό. Ο οργασμός του Παρθένου είναι ήπιος και απόλυτα βουβός. Δε θα του/της βγει ούτε ένα μουγκρητό ρε παιδί μου. ΤΙΠΟΤΑ. Δεν πρόκειται να πάρει κανείς χαμπάρι ότι έκανε σεξ. Τέτοια φάση.


Ζυγός: Προηγείται ο οργασμός του άλλου

Ο Ζυγός πάει τη λέξη αυτοθυσία σε άλλο επίπεδο. Είναι από αυτούς που πρώτα θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσει ο/η σύντροφός τους και μετά οι ίδιοι, κι αν βέβαια. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μην φτάσει σε οργασμό, αρκεί να έχει απολαύσει ο/η σύντροφος το δικό του/της. Έλα Παναγία μου! Σοβαρευτείτε καλέ. Να καλοπερνάει εκείνος/η κι εσύ τίποτα;


Σκορπιός: Ξανά και ξανά και ξανά

…και ξανά! Ο Σκορπιός δε χορταίνει με τίποτα. Αν τον/την φτάσεις μία φορά σε οργασμό, τότε θα θέλει συνέχεια. Ο οργασμός του δε, είναι έντονος και απελπιστικά γρήγορος, γι’ αυτό και θέλει να επαναληφθεί σύντομα. Ούτε ανάσα δεν αφήνει να πάρει ο άλλος!


Τοξότης: Ενθουσιώδης

Ο Τοξότης ενώ πάντα διαισθάνεται το πότε φτάνει σε οργασμό, κάθε φορά που κορυφώνει και τελικά τελειώνει είναι λες και δεν το περίμενε ποτέ. Έχει την ίδια έκπληξη και τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά. Αυτό είναι τέλειο αν το σκεφτεί κανείς, γιατί ζει τον κάθε οργασμό λες και είναι ο πρώτος του. Ζηλεύουμε!


Αιγόκερως: Τραβηγμένος απ’ τα μαλλιά

Να ένα ακόμη ζώδιο που χρειάζεται μία αιωνιότητα για να φτάσει σε οργασμό. Επειδή και ο Αιγόκερως και ο/η σύντροφός του/της ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, τους παίρνει ώρα να τελειώσουν. Ο Αιγόκερως βέβαια το εκλαμβάνει σαν ακόμη ένα task που έχει να φέρει σε πέρας (όπως όλα τα πράγματα στη ζωή του) κι έτσι το προσπαθεί πάρα πολύ. Ε, μετά από αρκετή ώρα και κόπο, τα καταφέρνει. Κι ο οργασμός αυτός θα είναι κι ο μοναδικός, γιατί άλλες αντοχές… γιοκ!


Υδροχόος: Να ‘ναι καλά τα προκαταρκτικά

Το σεξ το αγαπάει και το εκτιμάει ο Υδροχόος, αλλά τα προκαταρκτικά δεν τα αλλάζει με τίποτα. Ο οργασμός που απολαμβάνει ένας Υδροχόος από τα προκαταρκτικά είναι απλά φανταστικός. Είναι τόσο καλός, που μετά ανυπομονεί πώς και πώς να ακολουθήσει και η κυρίως σεξουαλική επαφή, για να αποκτήσει ακόμη έναν και δύο και παραπάνω.


Ιχθύς: Παθιασμένος και αγαπησιάρικος

Ο Ιχθύς δε θέλει να κάνει σεξ, θέλει να κάνει έρωτα. Ο Ιχθύς κάνει έρωτα και μόνο. Παθιάζεται τόσο πολύ από τα συναισθήματά του/της για το σύντροφό του/της, που η στιγμή του οργασμού είναι ονειρική. Όταν μάλιστα φτάνει στην κορύφωση, απλά χάνει τον έλεγχο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Δίνεται απόλυτα στο/στη σύντροφό του/της.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET