ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πες μας τι λέει μετά το σεξ να σου πούμε τι πραγματικά σκέφτεται!

Δε χρειάζεται υπερανάλυση, είναι πιο απλά τα πράγματα απ’ ό,τι νομίζεις!

Στέλα Τσάναϊ

20 Δεκεμβρίου, 2021

[sponsored]

Γενικότερα, επικρατεί μια άποψη ότι τα στάδια πριν το σεξ είναι και τα πιο αγχωτικά με χίλια δυο πράγματα να τρέχουν στο μυαλό μας – όχι ότι και κατά τη διάρκεια δε μας τρώνε οι ανησυχίες – ενώ όταν η πράξη φτάνει στο τέλος της χαλαρώνουμε, ηρεμούμε και αφηνόμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα σαν να μην τρέχει τίποτα. Βέβαια, αν μαζευτούμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο και αποκαλύψουμε τι συμβαίνει στο κεφάλι μας κάθε φορά #aftersex, θα συνειδητοποιήσουμε ότι τότε είναι που παίρνουν φωτιά οι σκέψεις μας και γεννιούνται του κόσμου τις απορίες! 

Έλα μην κρύβεσαι, όλοι έχουμε υπεραναλύσει καταστάσεις και λέξεις κι έχουμε κάτσει να σκεφτόμαστε για ώρες τι εννοούσε όταν μας πέταξε εκείνο το ξερό «Καληνύχτα» κι έπεσε για ύπνο ανενόχλητ@, ή όταν απλά αναρωτιόταν πού να άφησε το εσώρουχό του/της. 

https://www.instagram.com/p/CVSP93EKQW8/

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε πιάνουν οι ανησυχίες σου και να θες να τρυπώσεις στο μυαλό του/της για να μάθεις τι κρύβεται πίσω απ’ ό,τι λέει. Το κάναμε εμείς για σένα. Πάντως, να είσαι σίγουρ@ ότι το μόνο πράγμα που δεν παίζει να σκέφτεται είναι η προστασία σας. Με το DUO απολαμβάνεις το σεξ τόσο κατά τη διάρκειά του όσο και μετά, γιατί πολύ απλά δεν έχεις λόγους να φοβάσαι για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ή ΣΜΝ!  

Αφού λοιπόν διαγράφουμε το ένα σενάριο, ας πάμε να δούμε τα υπόλοιπα. Βγάλε χαρτί και σημείωνε:

1

Εύγε! Τα πήγατε περίφημα και η χημεία σας ήταν διάχυτη στο κρεβάτι! Του/της άρεσε πολύ και θέλει να σε προετοιμάσει για πολλούς γύρους ακόμα, γιατί βρήκε αυτό που ήθελε στο σεξ. Ξέρει ότι οι επόμενες ερωτικές συναντήσεις σας θα είναι ακόμα καλύτερες κι ανυπομονεί να τις ζήσει! Μην το πολυσκέφτεσαι, σε αυτήν την περίπτωση εννοεί ακριβώς αυτό που σου λέει. Ο βήχας και η ανεβασμένη… διάθεση, δεν κρύβονται!

2

Όχι, δεν είναι κάποιου είδους ανασφάλεια. Απλά ανησυχεί εάν το απόλαυσες κι εσύ όσο εκείν@. Είναι μία ανθρώπινη και πολύ στοργική κίνηση, που αποδεικνύει ότι ο/η παρτενέρ σου κάθε άλλο παρά εγωιστής είναι και έχει πιάσει ακριβώς το νόημα του σεξ, που είναι να το απολαμβάνουν και οι δύο πλευρές. Θέλει λοιπόν να τσεκάρει αν όλα πήγαν καλά και ότι δεν ένιωσες άβολα την οποιαδήποτε στιγμή.

3

Πραγματικά το ευχαριστήθηκε το σεξ σας, ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η απόλαυση κάτι του/της λείπει και το αναζητά στο φαγητό, οπότε σου προτείνει να τσιμπήσετε κάτι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά θέλει να απολαμβάνει όλο το πακέτο και να ζει τις ευτυχισμένες στιγμές στο τέρμα!

4

Σίγουρα άνθρωπος της καθαριότητας, που αγαπημένη στιγμή της ημέρας του είναι όταν μπαίνει στο ντουζ κι αφήνει το καυτό νερό να τρέχει πάνω του. Οπότε σου λέει έλα να χαλαρώσουμε παρέα, να καθαριστούμε κιόλας (μήπως τυχαίνει να είναι και Παρθένος στο ζώδιο;), και αν θέλουμε και δεύτερο γύρο θα είμαστε έτοιμοι, ξεκούραστοι και καθαροί! Πρακτικό.

5

Εδώ τα μαντάτα δεν είναι και τόσο καλά. Είναι πολύ πιθανόν να έπεσες σε περίπτωση που ήθελε απλά σεξ και μετά να το παίξετε… δυο ξένοι ή ότι δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ σας γιατί είτε έχει άλλ@, είτε απλά είναι «ό,τι κάτσει». Όπως και να ‘χει, καλό είναι να φύγεις μακριά! 

6

Ε, η περίτεχνη και ιδιαίτερη περιποίηση που έκανες θύμιζαν επαγγελματία! Πού τα έμαθες εσύ αυτά; Πες μας να ξέρουμε κι εμείς! Μία τέτοια φάση επικρατεί και στο μυαλό του/της και σίγουρα είναι για καλό, γιατί σημαίνει ότι τ@ν εντυπωσίασες. Περιττό να σου πω ότι θα σου ζητάει μονίμως να επαναλάβεις ό,τι έκανες. Αυτό είναι το τίμημα του ταλέντου. Όπου και να τα έμαθες πάντως, εύγε! Μόλις κόλλησε μαζί σου!

7

Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν το απόλαυσε όσο εσύ… Δεν εννοεί απαραίτητα ότι δεν ήσουν καλ@ στο κρεβάτι, αλλά ότι η χημεία σας δεν ταίριαξε και το αποτέλεσμα ήταν άβολο. Γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει την κατάσταση και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το δικό σας το… πηδηματάκι δεν ήταν καθόλου καλό.

8

Ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και το έχει ξανακάνει, δεν έχει τέτοιες απορίες. Καταλαβαίνει από τις εκφράσεις σου και τις αντιδράσεις σου αν όλα πήγαν καλά. Σε αντίθεση με το #2 λοιπόν, εδώ έχουμε να κάνουμε όντως με ανασφάλεια. Αυτή της πρώτης φοράς και της έλλειψης εμπειρίας, που εκφράζονται μέσα από αυτές τις δύο λέξεις. 

Εξαίρεση: Υπάρχει και η περίπτωση που ήσασταν υπερβολικά brutal και όντως ανησυχεί αν είσαι εντάξει ή όχι. Ήρεμα παιδιά!

9

Τι να κάνει; Κυριολεκτικά τον ξεζούμισες τον άνθρωπο, ψυχικά και σωματικά! Κάπως πρέπει να ξεκουραστεί. Προσπαθεί λοιπόν με τρόπο να σου πει πως ήρθε η ώρα να κοιμηθείτε είτε μαζί, είτε ο καθένας στο σπιτάκι του, γιατί δεν την παλεύει άλλο. Τουλάχιστον πρόλαβε να σε ρωτήσει και δεν άκουσες απευθείας ένα ροχαλητό!

10

Από τις φορές που αυτό που είπε ήταν κι αυτό που εννοούσε! Φυσικά και χαλάρωσε, όταν την προστασία την έχει δεδομένη χάρη στο DUO. Τι καλύτερο από το να είστε άνετοι και έτοιμοι να κάνετε τα πάντα μαζί, χωρίς να σας τρώει η σκέψη ότι κάτι μπορεί να πάει λάθος; Η προφύλαξη με το DUO σου δίνει την ξεγνοιασιά που θέλεις κι αξίζεις πάνω στο σεξ, ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τις καλές του στιγμές! Και για να κλείνει με φράσεις όπως αυτή, που από εδώ και στο εξής δε θα σου δημιουργούν απορία!

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET