ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Perrier συνεργάζεται με τον Takashi Murakami και το αποτέλεσμα είναι… kawaii!

Νέα limited edition σειρά με την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη και εκπρόσωπου της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης Takashi Murakami.

Neopolis Team

30 Απριλίου, 2021

Το PERRIER®, το αγαπημένο φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική πράσινη φιάλη του και τις εκρηκτικές του φυσαλίδες, προχώρησε σε μία νέα συνεργασία με το διάσημο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης, Takashi Murakami.

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική ζωγραφική, το sci-fi, το anime και την ποπ κουλτούρα, ο Takashi Murakami σχεδίασε την limited edition σειρά PERRIER® x MURAKAMI, η οποία συνδυάζει την αυθεντική προσωπικότητα και το δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα του PERRIER® με την εκκεντρικότητα και τη ζωντάνια των έργων του καλλιτέχνη.

Στις συσκευασίες απεικονίζονται οι εμβληματικοί χαρακτήρες Kaikai και Kiki του καλλιτέχνη, που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν τον 16ο αιώνα ως επίθετα για τη περιγραφή του Ιάπωνα ζωγράφου Kano Eitoku, ενώ από τον Takashi Murakami ορίζονται ως «μπράβο» ή «wow». Επίσης, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα χαμογελαστά λουλούδια και άλλα χαρακτηριστικά μοτίβα του καλλιτέχνη, που απογειώνουν τα εικαστικά της συσκευασίας.

Από το Μάρτιο του 2021, κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι δύο κωδικοί με την υπογραφή του Takashi Murakami, το PERRIER® 330ml σε γυάλινη συσκευασία και το Perrier 500ml σε πλαστική συσκευασία. 

Το PERRIER® έχει συνεργαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot και Jean-Gabriel Domergue, οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ιστορία της τέχνης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 

Εδώ η συνέντευξη του Takashi Murakami για τη συνεργασία του με το PERRIER® και  εδώ η νέα digital καμπάνια του PERRIER® x MURAKAMI.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET