ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη …Nutella!

Κατ’αρχάς αν πεινάς ή θα ήθελες κάτι γλυκό τώρα δίπλα σου, σου επιτρέπω να φύγεις από αυτό το άρθρο. Αν πάλι μείνεις, θα δεις τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ημέρας κι όχι, δεν υπερβάλω! Ο Ιταλός, Paolo Ulian, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω τον τρόπο που απολαμβάνουμε τη Nutellaκι ο παράδεισος για τον ουρανίσκο μας να […]

Neopolis Team

17 Σεπτεμβρίου, 2015

Κατ’αρχάς αν πεινάς ή θα ήθελες κάτι γλυκό τώρα δίπλα σου, σου επιτρέπω να φύγεις από αυτό το άρθρο. Αν πάλι μείνεις, θα δεις τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ημέρας κι όχι, δεν υπερβάλω!

Ο Ιταλός, Paolo Ulian, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω τον τρόπο που απολαμβάνουμε τη Nutellaκι ο παράδεισος για τον ουρανίσκο μας να αποτελεί πλέον διπλή απόλαυση. Άφησε λοιπόν τη βούτα του δαχτύλου σου σαν να μην υπάρχει αύριο, και προσευχήσου να έρθουν αυτά τα θαυματουργά μπισκοτάκια στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τα “Finger Biscuits”, για τα οποία δεν γνωρίζουμε από τι έχουν φτιαχτεί, αλλά σίγουρα θα είναι νόστιμα. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, τα τοποθετείς στο δάχτυλο σου κι όπως είναι, το βάζεις μέσα στον παράδεισο της σοκολάτας. Δες τις φωτογραφίες:

0793301001442484366

 

0066315001442484367

Κολάστηκες;!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET