PLACES TO BE

People of Tomorrowland ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου «έρχεται» στη χώρα μας!

Δεν είναι clickbait, ούτε πρωταπριλιάτικο αστείο! Το UNITE With Tomorrowland φέρνει το AmicorumSpectaculum στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία! Στις 27 Ιουλίου, το UNITE With Tomorrowland θα ενώσει τους People of Tomorrow (τους Ανθρώπους του Αύριο, όπως ονομάζονται οι πιστοί φίλοι του φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο) από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία με το Tomorrowland στο Βέλγιο. Με το Amicorum Spectaculum -ένα από […]

Δαμιανός Σανταλίδης

6 Απριλίου, 2019

Δεν είναι clickbait, ούτε πρωταπριλιάτικο αστείο!

Το UNITE With Tomorrowland φέρνει το AmicorumSpectaculum στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία!

Στις 27 Ιουλίου, το UNITE With Tomorrowland θα ενώσει τους People of Tomorrow (τους Ανθρώπους του Αύριο, όπως ονομάζονται οι πιστοί φίλοι του φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο) από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία με το Tomorrowland στο Βέλγιο. Με το Amicorum Spectaculum -ένα από τα μυθικότερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland– το UNITE WithTomorrowland έχει την τιμή να υποδέχεται τους πιο εντυπωσιακούς entertainers στον κόσμο.

Μία μαγική γιορτή με ένα τεράστιο DJ lineup από διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες επί σκηνής και τη μοναδική δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο σε συνδυασμό με μία σκηνή σε κάθε χώρα, προσαρμοσμένη στην αντίστοιχη του κεντρικού φεστιβάλ, με εκπληκτικά ντεκόρ και ειδικά εφέ, με σκοπό να ζήσουμε όλοι στο έπακρο την μαγική ατμόσφαιρα του Tomorrowland.

To UNITE With Tomorrowland έχει την τιμή να υποδέχεται τους εντυπωσιακότερους entertainers στο σύμπαν. Τέσσερα θαυματουργά βαγόνια του Amicorum Spectaculum είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι κατευθυνόμενα προς τους μυστηριώδεις ορίζοντες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας. Φέρνοντας αυτό το μαγευτικό θέαμα σε αυτούς τους 4 προορισμούς, το UNITE With Tomorrowland θα αποτελέσει το απόλυτο gathering του φετινού καλοκαιριού.

Οι επισκέπτες του θα μεταφερθούν σε έναν μαγικό κόσμο με ένα μεγάλο και εξαιρετικά επιμελημένο lineup από διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, live επί σκηνής, ενώ οι εμφανίσεις των βασικών headliners από την κεντρική σκηνή του Βελγίου θα μεταδοθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια του event. Αυτή η μοναδική ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το θρυλικό Tomorrowland δίνει στους People of Tomorrow σε κάθε μία από τις επιλεγμένες χώρες την ευκαιρία να συνδεθεί με τους επισκέπτες των «ιερών τόπων» του φεστιβάλ στο Βέλγιο και το αντίστροφο.

Το livestream γίνεται σε απόλυτο συγχρονισμό με το show στο Βέλγιο, γεγονός που επιτρέπει στους επισκέπτες του φεστιβάλ να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, να μεταφερθούν και να ζήσουν την μοναδική, μαγική ατμόσφαιρα του Tomorrowland. Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα του UNITE With Tomorrowland: να ενώσει τους People of Tomorrow, όχι μόνο με τους αγαπημένους τους DJs, αλλά και μεταξύ τους.

Τί πρέπει να κάνεις για να το ζήσεις;;;

Την προεγγραφή σου στο tomorrowland.com για την ειδική προπώληση που ξεκινάει στις 15 Απριλίου μέσω της viva. Η προεγγραφή είναι πολύ σημαντική ώστε να μπορέσεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, κι αυτό γιατί το Tomorrowland στο Βέλγιο συνήθως γίνεται sold out μέσα σε λίγες ώρες (πουλώντας πάνω από 400.000 εισιτήρια!), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα UNITE WithTomorrowland σε όλες τις επιλεγμένες χώρες, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγες ημέρες.

Επίσης έχε στο νου σου ότι αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών από το εξωτερικό, καθώς το UNITE With Tomorrowland είναι ένα event-φαινόμενο παγκοσμίου βεληνεκούς και η διοργάνωσή του στην Αθήνα θα γνωστοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ειδική προπώληση θα ξεκινήσει στις 15/4 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4. Κατά τη διάρκειά της θα έχουν δικαίωμα αγοράς μόνο όσες και όσοι έχουν πραγματοποιήσει την προεγγραφή. Στη συνέχεια, όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατεθούν στη γενική πώληση. Σύντομα, θα ανακοινωθεί και το όνομα του DJ headliner που θα βρεθεί live στη σκηνή της Αθήνας, το Σάββατο 27 Ιουλίου, σε μία Πλατεία Νερού όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ!

Τί περιμένεις λοιπόν;

Εξασφαλίσε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σου!

*Περισσότερα για το Tomorrowland 2019 στο: tomorrowland.com*

 

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET