Είναι viral

Πελάτης άφησε σχόλιο 164 λέξεις, για το πώς χτυπιέται σωστά ο καφές!

POV: Όταν παίρνεις πολύ σοβαρά τον καφέ σου!

Neopolis Team

4 Μαΐου, 2022

Θα έλεγε κανείς ότι η online παραγγελία ενός καφέ είναι μια πολύ απλή διαδικασία, που ολοκληρώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Για τους introverts δε, είναι παράδεισος. Ούτε καν πρέπει να συνομιλήσεις με κάποιον!

Το ίδιο λογικά ισχύει και για τους εργαζόμενους. Πόσο άσχημα μπορεί να πάει μια παραγγελία όταν γίνεται εντελώς μηχανικά και δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τρελές απαιτήσεις; Well, αρκετά άσχημα, αν μιλάμε για τον παρακάτω πελάτη, ο οποίος με αφορμή έναν φρέντο αποφάσισε να αναπτύξει τις συγγραφικές του ικανότητες.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα. Τόσο ο φρέντο εσπρέσο που ήταν του πεταματού, όσο και η σύνταξη του κειμένου που εμφάνισε σοβαρά λαθάκια. Στο τελευταίο θα δείξουμε επιείκεια ωστόσο, μιας και φαίνεται ότι έχει γραφτεί πάνω σε σύγχυση και με πίκρα από έναν τακτικό πελάτη που περίμενε πολλά, αλλά έλαβε λίγα…

Το παρακάτω κείμενο λοιπόν, που σε μέγεθος θυμίζει περίληψη βιβλίου, στην πραγματικότητα ήταν ένα σχόλιο παραγγελίας 164 λέξεων. Διαβάστε το, αλλά μην παίρνετε ιδέες!

«Θέλω κανέλα και χτυπήστε καλά την ζάχαρη. Πάνω από 100 φορές μου φέρατε και ήταν τέλειο, ενώ χθες όλη η ζάχαρη κάτω ήταν. Καθόλου δεν χτυπήθηκε, πολύ ελαφρύ, δεν ξέρω πολύ χάλια, πίκρα σαν όπως μένει καφές ώρες και απορίας γιατί; Δεκάδες τέλεια καφέ κάνατε και μου φέρατε, χθες γιατί; Και αργήσατε και πάρα πολύ. Για την πρώτη παραγγελία αναφέρομαι που έγινε το πρωί, το μεσημέρι όλα τέλεια.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά στις κριτικές λέω τα καλύτερα γιατί είμαι ικανοποιημένος από όλα και φυσικά για το ευγενικό εξυπηρετικό προσωπικό που είναι πρότυπο, αλλά πριβέ σε εσάς θα λέω ότι με ενοχλεί. Και με ενόχλησε χθες με το φρέντο εσπρέσο για αυτό μετά παρήγγειλα φραπέ, απλά δεν σας το είπε ικανοποιημένος από όλο το προσωπικό όπως μιλά και εξυπηρετεί. Και πάλι συγγνώμη για την γκρίνια, αλλά χθες και σήμερα ανοιχτό το βενζινάδικο και έχει καφέ δωρεάν για μένα και επειδή δεν είναι ο καλός ο καφές του, παραγγέλνω από εσάς παρόλο που δουλεύω για 500 ευρώ».

Εντωμεταξύ, το άτομο που κρύβεται πίσω από το σύντομο και περιεκτικό comment, φαίνεται να περνάει από διάφορα στάδια όσο το συντάσσει. Στην αρχή έχει πιο επιθετικό ύφος, στη συνέχεια επαινεί τη δουλειά του προσωπικού, και τέλος, απολογείται για την παρατήρησή του. Δεν απορούμε όμως. Ένας καφές μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχική μας κατάσταση and that’s a fact!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET