fbpx

Ο σκηνοθέτης των Peaky Blinders αποκάλυψε την πρώτη σκηνή της 6ης σεζόν, κάτι είναι κι αυτό!


Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Το κείμενο περιέχει spoilers – διαβάστε υπεύθυνα.

Δεν ξέρω για σας, αλλά it feels like a lifetime περιμένοντας τη συνέχεια μιας εκ των κορυφαίων κι αγαπημένων μου σειρών, των Peaky fokin Blinders. Σε φάση, κοντεύω να ξεχάσω και τι έγινε. Ή βασικά, ναι, δε θυμάμαι και πολλά, παρά μόνο το τέλος της 5ης σεζόν.

Ξέρεις, εκεί που ο Tommy βρίσκεται στη μέση ενός λιβαδιού με το πιστόλι στον κρόταφο έτοιμος να πατήσει την σκανδάλη και δε μαθαίνουμε ποτέ την απόφασή του, γιατί πέφτουν οι τίτλοι τέλους… Δε θα πω ότι ξενέρωσα απαραίτητα, αλλά ρε φίλε Knight, μη μας αφήνεις σε τέτοια αγωνία. Είπαμε να μείνουμε με κομμένη την ανάσα, αλλά μη χάσουμε και τον ύπνο μας λόγω μιας σκηνής…

Anyway.

Νωρίτερα, σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει γιατί πραγματικά πάει ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ από το τελευταίο επεισόδιο, το σχέδιο του Tommy να βγάλει από τη μέση τον Oswald Mosley όχι μόνο πήγε στράφι, αλλά κι ο Aberama Gold που ήταν με το μέρος του, δολοφονήθηκε κι αυτός. Μια χαρά και δυο τρομάρες, ε Tommy;

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα και σοβαρό: Από πού θα ξεκινά η 6η σεζόν;

Γιατί εντάξει, ο πρωταγωνιστής μας πάει για αυτοκτονία, φαίνεται αυτό, καθώς εκτός των άλλων έχει και τα θεματάκια του με τον αλκοολισμό, έχει και τη μετατραυματική αγχώδη διαταραχή που του προκάλεσε ο πόλεμος χρόνια πριν, αδυνατεί να ξεπεράσει το θάνατο της Grace και γενικότερα από λόγους να πατήσει τη σκανδάλη… να ‘ταν κι άλλοι.

Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Δε γίνεται να βγει μια ολόκληρη σεζόν κι ο εκπληκτικός Cillian Murphy να μην είναι μέρος της.

Είναι σχεδόν αδιανόητο. Οπότε ας υποθέσουμε ότι δεν τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Και σε αυτή την υπόθεση εξάλλου, μας οδηγεί και ο σκηνοθέτης της σειράς Anthony Byrne, ο οποίος μιλώντας στο Digital Spy για την 6η σεζόν ανέφερε πως θα ξεκινά ακριβώς από εκεί που μας άφησε η προηγούμενη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε:

Ξεκινάει από εκεί που έμεινε. Οπότε, η πρώτη εικόνα που θα δείτε θα είναι πίσω σε εκείνο το χωράφι… ο Tommy με ένα όπλο στο κεφάλι του.

Και είναι όντως αρκετά σημαντική πληροφορία, αν σκεφτείς πως γενικότερα από σεζόν σε σεζόν δεν υπάρχει και το πιο πιστό χρονοδιάγραμμα. Πχ από εκεί που έληγε ο «πόλεμος» των Shelby με τους Ιταλούς, μεταφερόμασταν στην επόμενη σεζόν μια 3ετία αργότερα. Θα μου πεις, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεκτό. Αλλά να και κάτι διαφορετικό που θα έχει ο 6ος κύκλος και είμαστε more than excited to know about!

Μένει μόνο να δούμε πλέον το πότε θα βγει επιτέλους αυτή η ρημάδα η 6η σεζόν γιατί όπως πάει η όλη φάση, με κόβω για επανεκκίνησή της from the very beginning για να θυμηθώ όλα όσα χρειάζεται να ξέρω!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET