ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πάτρα: 24χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε κι άφησε οδηγίες για την κηδεία του!

Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά…

Neopolis Team

15 Φεβρουαρίου, 2022

Μια τραγική είδηση έρχεται από την Πάτρα, όπου ένας 24χρονος φοιτητής έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους και ταυτόχρονα δίνει οδηγίες για την κηδεία του.

Δυστυχώς, δεν ήταν ούτε η σημερινή μέρα η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει να πλημμυριζόμαστε από άσχημα νέα το τελευταίο διάστημα… Άλλος ένας άνθρωπος, και μάλιστα τόσο νέος, έφυγε από τη ζωή και τα λόγια πραγματικά περισσεύουν. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις φέρεται να έχουν δοθεί σε μια πολυσέλιδη επιστολή, ενώ το σώμα του φοιτητή έχει μεταφερθεί για νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το tempo24, ο 24χρονος διέμενε στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, ενώ οι γονείς του άρχισαν να ανησυχούν αφού ήταν εξαφανισμένος δύο μέρες. Οι ίδιοι τότε απευθύνθηκαν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός του, ζητώντας να περάσει από εκεί και να δει τι έχει συμβεί.

Αφού μπήκε στο σπίτι, αντίκρισε τον νεκρό φοιτητή πάνω στο κρεβάτι του, ενημερώνοντας αμέσως την Αστυνομία και τους οικείους του.

Οι Αρχές ερευνώντας το διαμέρισμα βρήκαν την επιστολή που είχε αφήσει ο αυτόχειρας, όπου εκτός από τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη, ανέφερε και λεπτομέρειες για το πώς θέλει να γίνει η κηδεία του.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η σορός του έχει μεταφερθεί για νεκροψία και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς έδωσε τέλος στη ζωή του.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET