ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πατέρας βανδάλισε το αυτοκίνητο του γιου του για να μην οδηγήσει μεθυσμένος!

Η αγάπη ενός πατέρα... 🥲

Neopolis Team

15 Μαρτίου, 2023

And that, kids, είναι άλλος ένας λόγος που δεν πρέπει να πιάνετε τιμόνι όταν πίνετε!

Βασικός κανόνας που μαθαίνουμε από τα 10 μας – κι ας παίρνουμε το δίπλωμα στα 18 – είναι πως το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πρέπει να συναντηθούν ποτέ. Κάποιοι δεν τον υιοθετούν και κινδυνεύουν να… προσέχουν τον Παντέλο.

Ένας Ισπανός πατέρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει το γιο του να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο, έκανε σμπαράλια το αμάξι του παιδιού του, ώστε να μην μπορεί να το οδηγήσει. Θα υποθέσουμε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να του πάρει τα κλειδιά, γιατί αν ναι, τότε γιατί επέλεξε τόσο βίαιο δρόμο;

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λογρόνιο της Ισπανίας, με ανθρώπους της γειτονιάς να αντιλαμβάνονται το λιντσάρισμα της σταθμευμένης BMW τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και να ενημερώνουν την αστυνομία. Διμοιρία που κατευθυνόταν προς το σημείο παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι να φεύγει από εκεί, το οποίο και σταμάτησε. Σε αυτό επέβαιναν ένας ηλικιωμένος άντρας και ο εμφανώς μεθυσμένος γιος του.

Ύστερα από ανάκριση και των δύο, αποκαλύφτηκε πως ο 60χρονος πατέρας ήταν υπεύθυνος για τον βανδαλισμό του αμαξιού που ανήκε στον 32χρονο γιο του, αλλά το βασικό twist της ιστορίας ήταν πως το έκανε για το καλό του. Σε μια προσπάθεια, δηλαδή, να τον αποτρέψει από το να οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση και να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

Την ιστορία δημοσίευσε το αστυνομικό τμήμα στο Twitter, γιατί τέτοια περιστατικά δεν είναι να τα κρατάς κρυφά. Αυτό που δεν έκανε από την άλλη, είναι να μας ενημερώσει εάν επέβαλαν κάποια ποινή στον 60χρονο ή έδωσαν δίκιο στον απελπισμένο πατέρα.

Η βασικότερη απορία μας όμως, είναι ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; Ο πατέρας που τα προκάλεσε ή ο γιος που από τη στιγμή που είχε αποφασίσει να οδηγήσει ντίρλα, αυτόματα είχε αποδεχτεί το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είχε τέτοια έξοδα;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας: Μην ξεχάσετε, ξημερώματα Κυριακής το ρολόι πάει μία ώρα μπροστά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET