Είναι viral

Παρέα πίνει 86 σφηνάκια σ’ ένα βράδυ, τους το κλείσανε το μαγαζάκι κυριολεκτικά!

86 σφηνάκια κατανάλωσαν όλοι μαζί, με αποτέλεσμα τα ξερατά, οι λιποθυμίες και το κλείσιμο του μαγαζιού από τις αρχές, να ήταν η κατάληξη.

Neopolis Team

3 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε πολλούς θα θυμίσει κάποιο Σαββατόβραδό τους, ή μάλλον το πρωί της επόμενης μέρας, όταν οι συνέπειες παίρνουν τη θέση μιας έξαλλης νύχτας.

Ναι, κάπως έτσι θα λέγαμε ότι έχει το πράγμα, μόνο που σ’ αυτήν την περίπτωση οι συνέπειες δεν περιορίζονται σε ένα απλό hangover και μερικά «δε θα ξαναπιώ ποτέ μου». Φτάνουν μέχρι το δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα όμως, μία παρέα 5 ατόμων στην Αυστραλία, αποφασίζοντας να κάνει ένα πάρτι γενεθλίων σε κορεάτικο εστιατόριο του Σίδνεϊ, δεν έδωσε τόσο βάση στα παραδοσιακά πιάτα της χώρας όσο σ’ ένα ποτό, το Soju, που διαθέτει 20% αλκοόλ.

86 σφηνάκια κατανάλωσαν όλοι μαζί, με αποτέλεσμα τα ξερατά, οι λιποθυμίες και τα ασθενοφόρα να ήταν η κατάληξη.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε έναν άντρα λιπόθυμο στη μέση του δρόμου και μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο, έξω από το εστιατόριο, με το ασθενοφόρο να τους μεταφέρει εν τέλει στο νοσοκομείο.

Μόνο που η ιστορία δεν έληξε εκεί. 

Το λάθος δεν ήταν μόνο από τη μεριά της παρέας, που για κάποιο λόγο ήθελε να περάσει τόσο καλά και να γίνει τόσο κ@λος, ώστε η βραδιά να κλείσει με πλύση στομάχου. Η ανεξάρτητη Αρχή της χώρας που ασχολείται με την εποπτεία και τον έλεγχο του αλκοόλ και των παιγνίων, επέβαλε την αναστολή λειτουργίας του μαγαζιού για τρεις μέρες, όπως προβλέπει και το σχέδιο της κυβέρνησης. Ωστόσο, η απόφαση του μαγαζάτορα να μοιράσει 86 σφηνάκια σε 5 άτομα, τους έκατσε πολύ άσχημα και λένε να το τραβήξουν κι άλλο, μειώνοντας τις ώρες λειτουργίας του μαγαζιού γενικότερα.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται η άθλια κατάσταση των πιωμένων πελατών, που καταρρέουν μέσα στο εστιατόριο.

https://www.youtube.com/watch?v=jAnHuY-Pc_c

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής, δήλωσε: «Είναι απίστευτο πως το προσωπικό μπόρεσε να σερβίρει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε ένα γκρουπ 5 πελατών και να μην προσπαθήσει να αποφύγει την ακραία μέθη.»

Το γεγονός ότι οι πελάτες ήταν λιπόθυμοι στο δρόμο, δείχνει το μεγάλο κίνδυνο ενός σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου.

Για να λέμε και την αλήθεια, καλό το ποτό και τα ξενύχτια, αλλά ακόμη καλύτερο να παραμένεις εν ζωή μετά από αυτά. Δε χρειάζεται να φτάνουμε στο σημείο να μπλοκάρουμε τους δρόμους και να σκουπίζουμε τα πατώματα με το τομάρι μας. Και με 7-8 σφηνάκια πάλι κάτω πάνε τα φαρμάκια!


Photo by Isabella Mendes from Pexels

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET