ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτός ο τύπος παράτησε τη δουλειά του στο Λονδίνο και ήρθε να εργαστεί στην Ελλάδα!

Μπορεί πολλοί νέοι να αφήνουν πίσω την Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό, ένας Βρετανός όμως έκανε ακριβώς το αντίθετο, όσο κι αν δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Έντι Λεντσαμ πήρε ένα ρίσκο που όπως φαίνεται του έχει βγει σε καλό. Παράτησε τη δουλειά του δασκάλου στη χώρα του και ήρθε […]

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2017

Μπορεί πολλοί νέοι να αφήνουν πίσω την Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό, ένας Βρετανός όμως έκανε ακριβώς το αντίθετο, όσο κι αν δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Ο Έντι Λεντσαμ πήρε ένα ρίσκο που όπως φαίνεται του έχει βγει σε καλό. Παράτησε τη δουλειά του δασκάλου στη χώρα του και ήρθε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα για να δουλέψει σε ένα πολυτελές θέρετρο. Άφησε δηλαδή ένα σίγουρο μισθό στη Βρετανία, για να εργαστεί σε ένα ξενοδοχείο στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανέφερε ο Έντι, ο οποίος έχει γίνει viral στα βρετανικά μέσα, δούλευε από το πρωί και γυρνούσε αργά το απόγευμα σπίτι και με άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών στόχων που του ζητούσαν να εκπληρώσει οι προϊσταμένοι του. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκε και για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, ενώ φρόντισε να δείξει στα social media πόσο καλά περνάει εδώ.

«Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα», είχε γράψει στο προφίλ του στο facebook. Τόνισε επίσης ότι οι δάσκαλοι δεν προετοιμάζουν σωστά τους νέους εργαζόμενους και ότι τους εκμεταλλεύονται.

Ο Έντι ήρθε στην χώρα μας το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις τι σημαίνει για έναν Βρετανό καλοκαίρι στην Ελλάδα. Εννοείται ότι δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και yolαρίσματα, πιο πολύ για να πικάρει τους πρώην συναδέλφους του, αφού έγραψε μεταξύ άλλων:

«Η δουλειά είναι μου είναι καλύτερη κι από τις διακοπές σας»!

Στα επόμενα σχέδια του Έντι μετά το ξενοδοχείο της Αιτωλοακαρνανίας, είναι να δουλέψει σε χιονοδρομικό κέντρο και να συνεχίσει να να ανεβάζει σειρά φωτογραφιών στο προφίλ του απ’το πόσο τέλεια περνάει εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET