ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο | Μέχρι πότε θα παραμείνουν ανοικτές οι μπάρες;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κλείσιμο για τις μπάρες τους μετρό θα καθυστερήσει λίγο ακόμη, καθώς η Κυβέρνηση δε θέλει να δημιουργήσει αναστάτωση στο επιβατικό κοινό κατά τη διάρκεια των εορτών. Αν και δεν προκύπτει από κάπου επίσημη θέση, στέλεχος του Υπουργείου Μεταφορών φαίνεται να δήλωσε: «Θα πάμε άλλες 15 με 20 ημέρες δεν υπάρχει […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2017

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κλείσιμο για τις μπάρες τους μετρό θα καθυστερήσει λίγο ακόμη, καθώς η Κυβέρνηση δε θέλει να δημιουργήσει αναστάτωση στο επιβατικό κοινό κατά τη διάρκεια των εορτών.

Αν και δεν προκύπτει από κάπου επίσημη θέση, στέλεχος του Υπουργείου Μεταφορών φαίνεται να δήλωσε: «Θα πάμε άλλες 15 με 20 ημέρες δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος στις γιορτές». Άτυπα δηλαδή, επιβεβαιώνεται η εν λόγω παράταση.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, κάτι τέτοιο σημαίνει «δωρεάν μετακίνηση» για εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι ακόμη δεν επικυρώνουν τις κάρτες τους. Προφανώς και δεν προτείνουμε κάτι τέτοιο, ωστόσο σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν που προσπαθεί να γλιτώσει ακόμη και 0,50€. Πόσο μάλλον το φοιτητικό κοινό…

Άλλωστε, η τωρινή «χασούρα» αναμένεται να καλυφθεί πολύ γρήγορα, αφού σύμφωνα με την ίδια πηγή του Υπουργείου στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας από τότε που έκλεισαν οι πύλες εισόδου, τα έσοδα είναι υψηλότερα σε σχέση με την Ομόνοια και το Σύνταγμα όπου οι πύλες παραμένουν ανοικτές.

Τέλος, όσον αφορά το πρόβλημα διάθεσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων σημείωσε ότι από τα 600 σημεία πώλησης όπου μπορούσε το κοινό να προμηθευτεί αρχικά τα χάρτινα, μόνο τα 200 δέχτηκαν να πωλούν ηλεκτρονικά. Στόχος του υπουργείου είναι να αυξήσει τον αριθμό των σημείων διάθεσης στα 1.200 με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα λυθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις τράπεζες και το λογισμικό καθώς το σύστημα των εισιτηρίων έπρεπε να επικοινωνεί με το τραπεζικό σύστημα.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET